Libnet.ro
UNICEF

13:30

Scandalul din USR atinge noi dimensiuni. Mai multi membri au organizat un protest mut la sediul central, joi seara, si isi anunta prezenta si vineri

B1 B1,
Scandalul din USR atinge noi dimensiuni. Mai multi membri au organizat un protest mut la sediul central, joi seara, si isi anunta prezenta si vineri

Scandalul de la USR capata noi proportii. Mai multi membri s-au strans, joi seara, in fata sediului central, unde au organizat un protest mut fata de atitudinea liderului Dan Barna si a celor din jurul sau. continuă pe B1

Scandalul din USR ia amploare. Scrisoare deschisa catre conducerea partidului

Peste 100 de membri ai USR au semnat o scrisoare deschisa, dupa excluderea din partid a lui Oli Ardelean.

Oli Ardelean explica episodul excluderii sale din USR, pentru B1 TV: Aceeasi toleranta fata de incalcarea legii pe care am vazut-o la Dan Barna Cum a reactionat deputatul Mosteanu, acuzat ca minte in direct (VIDEO)

Olimpia Ardelean, care a fost exclusa din USR dupa ce a acuzat ca o parte din semnaturile stranse pentru campania Fara penali in functii publice sunt false, sustine ca deputatul Ionut Mosteanu stia de.

Oli Ardelean, exclusa din USR Ilfov, dupa ce l-a acuzat pe Barna de semnaturi false la Fara Penali

Oli Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat ca a fost exclusa din organizatie pentru o postare facuta la inceputul lunii noiembrie in care afirma ca Dan Barna a stiut de semnaturi false la initiativa Fara Penali. Ea a reclamat o executie care a avut loc miercuri seara in Biroul National al partidului, potrivit Mediafax.

GRAFICE Ce operatori au cei mai multi abonati si cele mai mari venituri din internet, telefonie si TV in Romania - date oficiale in premiera

Cifrele oficiale privind cotele de piata din ultimii 2 ani ale marilor operatori de comunicatii din Romania atat dupa numarul de clienti, cat si dupa veniturile realizate au fost prezentate vineri in premiera de autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). RCSRDS este lider detasat la numarul de abonati la internet fix si TV, cu o cota de piata de peste 50% in prima jumatate a acestui an, insa la veniturile obtinute din toate serviciile furnizate internet, TV, telefonie fixa si mobila) conduc Orange 26%), grupul Telekom - fostele Romtelecom si Cosmote 24%) si Vodafone 21%).

Cum arata Bugetul pe 2020. Ce ministere primesc mai multi bani in noul an

Proiectia bugetara pentru anul 2020 este construita pe un produs intern brut de 1. 123 miliarde lei, o tinta de crestere economica de 4,1%, o rata a inflatiei de 3,81 si un deficit bugetar pe cash estimat la 3,6% din PIB.

Sute de avocati au luat cu asalt un spital si au ucis mai multi pacienti pe motiv ca s-au simtit ridiculizati (VIDEO)

Cel putin trei persoane cu probleme de inima au murit, joi, dupa ce peste 200 de avocati, toti la costum, au luat cu asalt Institutul de Cardiologie din Punjab suparati ca medicii ii ridiculizasera cu o zi.

Cluj: O sala de sport in valoare de 2 mil. de lei, reparata cu bani de trei ori mai multi

O sala de sport proiectata gresit pentru un liceu de la Cluj-Napoca costa doua milioane de lei la constructie si sase milioane la reparatii. O grinda din tavan s-a deplasat si pune in pericol elevii, de aceea liceeni nu mai fac ore de sport acolo.

SCANDAL INIMAGINABIL LA SPITAL! 200 de avocati au atacat mai multi doctori! e persoane AU MURIT, mai multe MASINI au fost DISTRUSE, iar un MINISTRU a fost BATUT CRUNT (VIDEO)

Coruptia ucide! Cel putin trei pacienti au murit, miercuri, dupa ce un grup de 200 de avocati au atacat doctorii unui spital de cardiologie din capitala Pakistanului.

Cei mai multi dintre elevii de clasa a VIII-a din Bucuresti vor sa mearga la licee teoretice Care este topul liceelor in optiunile elevilor- Sondaj

Peste 70% dintre elevii care sunt in prezent in clasa a VIII-a in Municipiul Bucuresti vor sa-si continue studiile la licee teoretice, arata un studiu privind optiunile scolare si profesionale ale elevilor de clasa a VIII-a intocmit in perioada 17 octombrie - 07 noiembrie 2019. Cercetarea arata ca 5. 787 vor sa mearga la profitul Real, in timp ce pentru Uman au optat 3. 815 de elevi. Studiul a fost facut de Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala CMBRAE) in baza unui chestionar la care au raspuns 13. 040 elevi, adica 84,31% din totalul populatiei scolare din clasele a VIII-a. in anul scolar 2019-2020, in Bucuresti sunt 15. 465 elevi inscrisi in clasele a VIII-a.

SONDAJ TRANSFERGO, MAREA BRITANIE: Imigrarea este prea ridicata, dar sistemul de sanatate are nevoie de mai multi straini

Peste jumatate dintre englezi 54%) considera ca Marea Britanie poate acoperi singura cererea de forta de munca din economie, fara sa fie nevoie de imigranti, arata cel mai recent studiu realizat de YouGov si comandat de serviciul de transfer de bani TransferGo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )