Libnet.ro
UNICEF

07:45

Scandalul SIPA atinge un nou nivel. Tudorel Toader: Voi publica numele celor care au vizitat arhiva, eventual si numarul vizitelor efectuate

B1 B1,
Scandalul SIPA atinge un nou nivel. Tudorel Toader: Voi publica numele celor care au vizitat arhiva, eventual si numarul vizitelor efectuate

Scandalul privind arhiva SIPA capata noi proportii! Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat luni dimineata ca va incepe sa publice numele celor care au vizitat documentele din arhiva. continuă pe B1

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Voi publica, joi, lista celor care au vizitat arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca va publica lista celor care au vizitat arhiva SIPA in cursul zilei de joi.

Tudorel Toader: Voi publica numele celor care au vizitat arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca arhiva SIPA este o pata pe obrazul justitiei romane si a anuntat ca primul pas in procesul de desecretizare a acesteia va fi sa publice numele celor.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Voi face o comisie pentru desecretizarea arhivei SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va forma o comisie pentru desecretizarea arhivei SIPA, dar nu stie cand va fi desecretizata aceasta, deoarece nu stie ce contine, potrivit Mediafax.

Dragnea: E o idee buna sa se procedeze cu SIPA ca in cazul CNSAS. Actiunile lui Tudorel Toader, bune, dar nu suficiente

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca sustine ideea lansata de presedintele UNJR, Dana Girbovan, de a se proceda cu arhiva SIPA la fel ca in cazul CNSAS, respectiv de a permite magistratilor sa aiba acces la propriul dosar. Liderul PSD a spus ca ideea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a publica o lista a celor care au accesat arhiva este buna, dar nu suficienta, fiind nevoie de desecretizare.

Tudorel Toader:Arhiva SIPA - o pata pe obrazul justitiei romane!Voi publica numele celor care au 'vizitat-o'

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris luni dimineata pe pagina sa de Facebook ca va publica numele celor care au intrat in arhiva SIPA pentru ca adevarul trebuie sa iasa la suprafata.

Tudorel Toader anunta ca joi va publica lista celor care au intrat in arhiva SIPA:Nume, prenume si numar de vizite, si data, si ora, si minutul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni, la Iasi, ca va publica lista celor care au vizitat arhiva SIPA in cursul zilei de joi, transmite Agerpres.

Sef din PSD: Eu l-as remania pe Tudorel Toader, azi

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus vineri, la Antena 3, ca, daca ar fi dupa el, l-ar remania pe ministrul Justitiei. De exemplu, eu l-as remania pe Tudorel Toader azi, dar am i.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis Guvernului proiectul de lege privind modificarea Codurilor Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis Guvernului proiectul de lege pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, in acord cu deciziile Curtii Constitutionale, relateaza News. ro. Potrivit ministrului Justitiei, modificarile la pachetul de legi privind justitia vor ajunge pe masa Executivului saptamana viitoare.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre numarul record al interceptarilor: Sa se pronunte Inspectia Judiciara daca sunt multe sau putine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu poate stabili daca numarul interceptarilor este mare sau mic, deoarece nu cunoaste numarul cazurilor existente pe rol. Inspectia Judiciara poate spune daca sunt multe sau putine, a adaugat ministrul, potrivit Mediafax.

Ion Cristoiu, despre Klaus Iohannis in scandalul SIPA: Ciorba reincalzita din capul presedintelui

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre modul in care Klaus Iohannis s-a exprimat in scandalul.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )