Libnet.ro
UNICEF

07:30

Scandalul de la Uniunea Scriitorilor: Cristian Teodorescu, la Adevarul Live, despre puci si razboiul cu Nicolae Manolescu

Adevărul Adevărul,
Scandalul de la Uniunea Scriitorilor: Cristian Teodorescu, la Adevarul Live, despre puci si razboiul cu Nicolae Manolescu

Scandalul din sanul Uniunii Scriitorilor este pe cale sa ia noi forme, dupa ce conducerea institutiei a acuzat un puci din partea unui grup de scriitori. continuă pe Adevărul

Cristian Teodorescu, seful contestatarilor din Uniunea Scriitorilor, la Adevarul Live

Astazi, 23 martie, de la ora 13. 00, prozatorul Cristian Teodorescu, ales de Grupul de Reforma a USR ca lider, este invitat la Adevarul Live, pentru a-si sustine punctul de vedere asupra conflictului din Uniunea Scriitorilor, intr-o discutie cu jurnalistul Florin Ghioca.

Puci la Uniunea Scriitorilor. Azi, pucistii au fost exclusi din USR de liderul Nicolae Manolescu

Conducerea Uniunii Scriitorilor din Romania USR) este disputata de doua grupuri din Uniune, unul care il sustine pe Nicolae Manolescu, cel care detine actuala functie de conducere a institutiei, iar celalalt grup, aflat in minoritate, reprezentat de scriitori care il sustin pe Cristian Teodorescu drept noul lider al institutiei.

Uniunea Scriitorilor se muta pe Facebook?

Nu sunt membru al Uniunii Scriitorilor, nici nu voi fi, asa ca pot scrie cu detasare, dar si cu tristete despre ceea ce, de catva timp, a ajuns in presa sub genericul scandal la Uniunea Scriitorilor. Ca totdeauna in asemenea imprejurari, s-au constituit tabere si suporteri. Din pacate, toata lumea are de pierdut din povestea asta.

Adevarul Live, ora 11.00. Grigore Cartianu, despre ruptura dintre Dragnea si Tariceanu

Jurnalistul Grigore Cartianu va comenta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, relatia tot mai tensionata dintre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, in perspectiva alegerilor locale. Cata influenta mai are Victor Ponta in PSD? De ce prefera sa mearga Dragnea pe mana lui Neculai Ontanu? Iata doar doua intrebari la care va raspunde Grigore Cartianu.

Adevarul Live, ora 11: Primaria Capitalei. Negocieri pe timp de pace

PSD a stabilit ca merge cu Gabriela Firea la alegerile pentru Primaria Capitalei. Invitata la Adevarul LIVE, aceasta spune ca i-ar placea un vice-primar ca Nicusor Dan, starnind intrebari despre o potentiala colaborare intre PSD si USB. Nicusor Dan ii declina imediat oferta in social media.

Adevarul live de la ora 15.00: Mituri despre fibromul uterin

In Romania anului 2016, diagnosticul de fibrom uterin inca este urmat, in cele mai multe cazuri, de operatia de indepartare a uterului si de schimbarea totala a vietii pacientelor. Acest lucru este cu atat mai grav cu cat 50% din femeile intre 21 si 49 de ani care merg la ginecolog primesc diagnosticul de fibrom uterin. Dr. Rares Nechifor, medic primar radiolog, ne explica, la Adevarul Live, care este tratamentul corect in astfel de situatii.

Adevarul Live, ora 12.00. Traian Basescu: Cum pot fi alungati teroristii din Europa? Cauzele si efectele atentatelor din Bruxelles

Fostul presedinte Traian Basescu vine la Adevarul Live, cu incepere de la ora 12. 00, pentru a discuta despre greselile liderilor europeni care au avut drept consecinte atentatele din noiembrie 2015 de la Paris si atentatele de ieri din Bruxelles. Ce solutii mai exista pentru alungarea teroristilor din Europa? Cat de mare e amenintarea la adresa Romaniei?.

Adevarul Live, ora 13.00. Gabriela Firea: Ce planuri are pentru Bucuresti si pe cine considera principalul rival

Gabriela Vranceanu Firea, candidatul desemnat al PSD pentru Primaria Capitalei, este invitata la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta despre planurile si sansele sale de a castiga cea mai importanta competitie de la alegerile locale. Cine este cel mai redutabil adversar? Cat de posibila este o candidatura a lui Traian Basescu? De ce au esuat negocierile intre PSD si ALDE?.

Firea, la Adevarul Live: imi pare rau pentru momentele neplacute din campania lui Ponta. Am invatat lectia. Nu-mi voi denigra rivalii

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Vranceanu Firea, a spus, la Adevarul Live, ca ii pare rau pentru temele cu care PSD l-a atacat, prin intermediul sau, pe Klaus Iohannis in campania pentru alegerile prezidentiale, aratand ca nu isi va denigra niciun adversar in aceasta campanie, ca o dovada ca si-a invatat lectia.

Tora Vasilescu, la Adevarul Live de la ora 14.00

Actrita Tora Vasilescu, care implineste marti, 22 martie, 65 de ani, vine astazi, incepand cu ora 14. 00, in studioul Adevarul Live, pentru o discutie cu jurnalistul Florin Ghioca.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )