Libnet.ro
UNICEF

06:30

Scandalul Volkswagen are consecinte si in fotbal - Vicecampioana Wolfsburg s-ar putea trezi cu un buget mult micsorat

Hotnews Hotnews,
 Scandalul Volkswagen are consecinte si in fotbal - Vicecampioana Wolfsburg s-ar putea trezi cu un buget mult micsorat

Martin Winterkorn, seful Volkswagen care a demisionat miercuri, era mare amator de fotbal si a directionat fonduri importante pentru sustinerea lui Vfl Wolfsburg care a obtinut performante importante in ultimii ani. Insa scandalul trucarii emisiilor ar putea duce la reducerea semnificativa a bugetului echipei care anul trecut a fost vicecampioana in Bundesliga. Grupul are actiuni la 17 cluburi germane, inclusiv la Fc Ingolstadt, echipa din orasul marcii Audi promovand in acest an in premiera pe prima scena fotbalistica germana. continuă pe Hotnews

Scandalul Volkswagen are implicatii si in Australia

Scandalul trucarii emisiilor care a afectat grav grupul Volkswagen are implicatii si in Australia, autoritatile din domeniul concurentei verificand daca exista clienti ce au fost indusi in eroare de compania germana. Filiala australiana a Volkswagen spune ca asteapta un raspuns de la centru. Autoritatile australiene din domeniul concurentei sunt cunoscute pentru severitatea lor cand este vorba de companii straine ce opereaza in tara. VW a vandut 54. 000 de masini anul trecut la antipozi.

Cine este Martin Winterkorn, CEO-ul demisionar in scandalul Volkswagen DieselGate. A lucrat in anii 80 fix in domeniul testarii de laborator

Martin Winterkorn, omul momentului in scandalul Volkswagen DieselGate, are 68 de ani si si-a dedicat intreaga viata profesionala marcilor Volkswagen si Audi, iar mai apoi Volkswagen Group in sine. Datele din CV-ul sau arata ca in anii 80 a lucrat fix in domeniul testarii de laborator. Dupa aproape 35 de ani petrecuti in sanul industriei auto germane pentru marcile Volkswagen si Audi, Winterkorn a parasit fotoliul celui mai bine platit executiv in Germania cu un mesaj de adio emotionant: Volkswagen a fost, este si va fi mereu viata mea!.

Louis Schweitzer, parintele Logan-ului, despre scandalul Volkswagen: Ar fi dezastruos sa se traga concluzia ca diesel-ul ar trebui sa moara

Scandalul Volkswagen reprezinta o frauda de proportii, fara precedent in industria auto, insa NU ar trebui sa fie condamnati toti producatorii din cauza unei probleme care a aparut la Volkswagen, spune intr-un interviu pentru Les Echos, Louis Schweitzer, omul care a avut ideea de a construi Logan-ul. Normele americane sunt prea severe la diesel-uri, in timp ce normele europene nu sunt deloc credibile, mai spune Schweitzer care adauga ca nu ar trebui sa se traga concluzia ca masinile diesel trebuie sa dispara.

Registrului Auto Roman cere date suplimentare dupa scandalul Volkswagen

Reprezentantii Registrului Autor Roman RAR) cer date suplimentre dupa scandalul Volkswagen, informeaza B1 TV. Este vorba despre doua tipuri de date pe care cei de la RAR le-au cerut. Pe de o parte, au cerut din.

Registrul Auto Roman cere date suplimentare dupa scandalul Volkswagen

Reprezentantii Registrului Autor Roman RAR) cer date suplimentre dupa scandalul Volkswagen, informeaza B1 TV. Este vorba despre doua tipuri de date pe care cei de la RAR le-au cerut. Pe de o parte, au cerut din.

Scandalul Volkswagen se adanceste. Ce risca producatorul auto german

Comisia Europeana a cerut tuturor celor 28 de state comunitare sa demareze propriile lor investigatii la nivel national, dupa scandalul Volkswagen, iar agentiile de evaluare financiara avertizeaza ca ar putea retrograda ratingul producatorului auto german.

Scandalul Volkswagen ajunge si la BMW. Actiunile bavarezilor au scazut cu 9,3% dupa aparitia de date privind poluarea

Scandalul Volkswagen a ajuns si la BMW: actiunile constructorului cu sediul in Munchen au scazut cu 9,3% pe bursa de la Frankfurt dupa ce o revista germana a publicat un raport potrivit caruia modelul X3 xDrive 20d emite noxe de 11 ori mai mari decat permit normele europene.

Scandalul Volkswagen: Seat a montat 500.000 de motoare trucate pe masini

Scandalul Volkswagen ia proportii. Filiala spaniola a concernului, Seat, a montat 500. 000 de motoare false pe masini, din anul 2009. Compania recunoaste acest lucru, potrivit elpais. com, dar nu confirma sau infirma.

Mega-scandalul Volkswagen, o rusine nationala/ Directorul executiv al VW, Martin Winterkorn, a demisionat: Volkswagen a fost, este si va continua sa fie viata mea / Mathias Muller, CEO al Porsche, favorit la sefia VW

Directorul general al Volkswagen VW), Martin Winterkorn, si-a prezentat miercuri demisia, dupa o reuniune de urgenta a conducerii si principalilor actionari, pe fondul scandalului emisiilor, transmite DPA. VW a declarat ca succesorul lui Martin Winterkorn va fi anuntat vineri, dupa intalnirea intregului board, potrivit Deutsche Welle). In afara de Matthias Muller sunt vehiculate alte doua nume pentru noul CEO: Elmar Degenhart seful producatorului de componente Continental) si Herbert Diess, care a venit recent la Volkswagen, de la BMW si acum este sef al board-ului pentru marca Volkswagen, anunta Financial Times.

FOTO Cum arata dispozitivele folosite de cercetatorii americani care au declansat scandalul Volkswagen

Compania Volkswagen este implicata in unul dintre cele mai grave scandaluri din industria auto pana in prezent - datorita unei echipe de cercetatori de la Universitatea din Virginia de Vest, scrie The Verge. com. Cercetatorii au publicat concluziile lor in primavara anului 2014, prezentand in detaliu modul in care vehiculele dotate cu motor diesel Volkswagen au nivelul emisiilor mult mai mare in conditii de conducere normala, fata de cel din timpul testelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )