Libnet.ro
UNICEF

23:15

Scapa Simona Halep de cel mai mare cosmar al carierei? Maria Sarapova face azi un anunt major pentru cariera ei

Adevărul Adevărul,
Scapa Simona Halep de cel mai mare cosmar al carierei? Maria Sarapova face azi un anunt major pentru cariera ei

Maria Sarapova este singura jucatoare de top care a batut- pe Simona Halep pe unde a prins-o, jucatoarea noastra nereusind nicio victorie in fata rusoaicei. continuă pe Adevărul

S-a stins cel mai mare dirijor postbelic, un cautator al adevarului in muzica VIDEO

Celebrul dirijor austriac Nikolaus Harnoncourt, considerat parintele noului stil baroc, a decedat la varsta de 86 de ani, conform unui anunt facut de familia muzicianului. Nikolaus Harnoncourt, probabil cel mai mare dirijor postbelic, este principalul responsabil de grandiosul revival al muzicii baroce, pe plan european, din ultimele decenii.

Romania, tara cu cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One, in afara Germaniei

Piata telecom din Romania continua sa fie una dintre cele mai favorabile pentru consumatori si una dintre cele mai competitive prin faptul ca exista o rata ridicata de penetrare a infrastructurilor de internet fix de mare viteza, iar venitul mediu pe.

Samsung: Numarul precomenzilor pentru Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, de trei ori mai mare fata de modelele lansate anul trecut. S7 va fi cel mai bine vandut smartphone din Romania

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, companie care a lansat si pe piata din Romania noile varfuri de gama Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, sustine ca noile telefoane vor fi cel mai bine vandute smartphone-uri la nivel local,.

VIDEO Simona Halep si-a exersat serviciul cu Andre Agassi. E in fata unei performante istorice la Indian Wells

Simona Halep a ajuns la Indian Wells, orasul american in care anul trecut a castigat cel mai pretios turneu din cariera sa.

FOTO Simona Halep a vizitat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume. Antrenorul Darren Cahill i-a fost alaturi

Simona Halep se afla de zile bune in America, antrenandu-se in Las Vegas, si asteptand cu nerabdare inceperea turneului de la Indian Wells.

Simona Halep ramane pe locul 5 WTA

Simona Halep se afla mai departe pe locul 5 WTA, conform clasamentului actualizat luni de forul mondial al tenisului.

Simona Halep poate intra in istoria turneului de la Indian Wells

Retragerea jucatoarei de tenis Mariei Sharapova de la turneul Indian Wells a picat cum nu se poate mai bine pentru Simona Halep, detinatoarea trofeului.

Simona Halep, aventuri in Las Vegas

Intre antrenamentele cu Darren Cahill, Andre Agassi si Steffi Graf, Simona Halep si antrenorul ei au avut timp si pentru activitati recreationale, scrie Adevarul. Simona Halep este de o saptamana in Las.

Simona Halep a aparut pe Parchez ca un bou (foto)

Simona Halep a parcat fix la intrarea pietonala a unui complex de tenis din Mamaia, fara sa tina cont ca acolo nu era loc pentru masini. Imaginea cu jucatoarea si cu masina a aparut pe grupul de Facebook Parchez ca un bou, rezervat celor care parcheaza gresit sau intentionat in locuri in care nu este voie.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 5

Simona Halep se afla pe locul 5 in ierarhia WTA, in saptamana in care va debuta Indian Wells turneu din categoria Premier Mandatory). Romania are patru jucatoare in TOP 100 WTA. Serena Williams este lider autoritar, sportiva din SUA fiind urmata de Angelique Kerber si Agnieszka Radwanska.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )