Libnet.ro
UNICEF

00:07

S-a stins cel mai mare dirijor postbelic, un cautator al adevarului in muzica VIDEO

Adevărul Adevărul,
S-a stins cel mai mare dirijor postbelic, un cautator al adevarului in muzica VIDEO

Celebrul dirijor austriac Nikolaus Harnoncourt, considerat parintele noului stil baroc, a decedat la varsta de 86 de ani, conform unui anunt facut de familia muzicianului. Nikolaus Harnoncourt, probabil cel mai mare dirijor postbelic, este principalul responsabil de grandiosul revival al muzicii baroce, pe plan european, din ultimele decenii. continuă pe Adevărul

Romania, tara cu cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One, in afara Germaniei

Piata telecom din Romania continua sa fie una dintre cele mai favorabile pentru consumatori si una dintre cele mai competitive prin faptul ca exista o rata ridicata de penetrare a infrastructurilor de internet fix de mare viteza, iar venitul mediu pe.

Samsung: Numarul precomenzilor pentru Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, de trei ori mai mare fata de modelele lansate anul trecut. S7 va fi cel mai bine vandut smartphone din Romania

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, companie care a lansat si pe piata din Romania noile varfuri de gama Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, sustine ca noile telefoane vor fi cel mai bine vandute smartphone-uri la nivel local,.

Scapa Simona Halep de cel mai mare cosmar al carierei? Maria Sarapova face azi un anunt major pentru cariera ei

Maria Sarapova este singura jucatoare de top care a batut- pe Simona Halep pe unde a prins-o, jucatoarea noastra nereusind nicio victorie in fata rusoaicei.

Titlurile Fondul Proprietatea, cel mai bun randament din BET

Actiunile Fondul Proprietatea FP) s-au apreciat cu 4,93%, raportat la euro, in perioada 27 ianuarie - 3 martie 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, care urmareste evolutia celor mai lichide zece actiuni listate.

Cel mai intunecat material inventat vreodata arata ca o gaura neagra [VIDEO]

Vara trecuta, auzeam prima datadespre Vantablack, cel mai intunecat material inventat vreodata. Acum, el a devenit si mai intunecat si a aparut o serie noua de clipuri cu el. Probabil ca nu termenul de cel mai negru material creat vreodata nu va da pe spate, poate doar daca sunteti adepti ai stilului vestimentar all-black. insa [].

Cel mai scump hotel din lume

Cel mai scump hotel din lume a fost construit in Macau. Iata cum arata impresionanta constructie si cum este amenajata. A costat 1,4 miliarde de dolari.

Viziunea DARPA: cel mai ciudat avion ar putea decola ca un elicopter

Agentia DARPA Defense Advanced Research Projects Agency) este cunoscuta pentru designurile indraznete si tehnologiile futuriste. Cel mai nou concept gandit de inginerii de acolo este un avion care ar putea decola pe verticala. Cei de la DARPA tocmai au facut publice imagini cu un hibrid dintre un avion si un elicopter. Acesta se numeste VTOL [].

Triada, cel mai complex malware Android: cum te lucreaza trei troieni simultan

Expertii Kaspersky Lab au detectat un nou troian pentru dispozitive Android, comparabil cu programele malware pentru Windows in materie de complexitate, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Din pacate, Android ramane cel mai vulnerabil sistem de operare pentru telefoane, iar numarul programelor malitioase creste de la un la altul, la fel si complexitatea lor. Aproape [].

Somajul din SUA se mentine la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani

Rata somajului din SUA s-a mentinut in februarie la 4,9%, cel mai redus nivel din februarie 2008, inaintea crizei financiare, arata cifrele publicate vineri de Departamentul american al Muncii, transmite Reuters, conform Agerpres.

Alegeri pentru presedintele Republicii Moldova, cel mai devreme la toamna

Moldovenii ar putea fi chemati, cel mai devreme, in toamna acestui an la alegerea viitorului presedinte al Republicii Moldova, a declarat ieri presedintele Curtii Constitutionale de la Chisinau, Alexandru Tanase.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )