Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alba Fest cu vedete pop-rock in cea mai mare cetate din Romania: Inna, Willy William, James Arthur si Antonia

Adevărul Adevărul,
Alba Fest cu vedete pop-rock in cea mai mare cetate din Romania: Inna, Willy William, James Arthur si Antonia

In ultimul weekend din luna mai are loc la Alba Iulia evenimentul Alba Fest, una dintre cele mai amri manifestari muzicale din Romania. Participantii vor avea parte de trei zile pline de muzica si distractie. Peste 170. 000 de euro se vor investi in evenimentul care aduce in Cealalta Capitala artisti precum Inna, Willy William, James Arthur, dar si cei mai ascultati muzicieni din Romania, printre care Carlas Dreams si Antonia. continuă pe Adevărul

Romania a avut cea mai mare inflatie negativa

Romania a avut, in aprilie, cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 2,6%, fata de minus 2,4%, inregistrata in martie, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat), mentioneaza unele surse din presa.

Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie. Rata mortalitatii infantile este cea mai mare din Uniunea Europeana

Peste 50% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie, a avertizat Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala. Totodata, aceasta a mai.

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 6,3%, in perioada 9-16 mai 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET si a indicelui extins BET-XT, raportat la moneda euro.

O fata din Braila, cea mai buna eleva din Romania la limba greaca moderna. Uniunea Elena ii ofera salariul minim pe economie, timp de un an

Braila, orasul care pe vremuri avea ce mai mare comunitate de greci din Romania, se poate lauda cu o eleva de clasa a VIII-a care performeaza la limba neogreaca, la categoria sa de varsta.

Cand se desfasoara Transylvania Epic Bike Ride: peste 15 obiective turistice pot fi vizitate in cea mai lunga excursie pe bicicleta din Romania

Cea mai lunga tura pe bicicleta din Romania, Transylvania Epic Bike Ride, se apropie de ziua startului, evenimentul fiind o ocazie perfecta nu numai pentru o vacanta de patru zile pe bicicleta, ci si pentru a vizita peste 15 obiective turistice importante din Transilvania pe parcursul celor 325 de kilometri.

VIDEO REPORTAJ Cum a reusit un reporter Adevarul sa strecoare o arma in interiorul celui mai mare targ de armament si securitate din Romania

Black Sea Defense Aerospace Exhibition BSDA) este cel mai mare targ de securitate si armament din Romania, frecventat de diplomati si militari deopotriva. Un reporter Adevarul a reusit sa strecoare o arma in interiorul acestui eveniment, scotand in evidenta lipsa grava a masurilor de securitate.

VIDEO REPORTAJ Cum au reusit reporterii Adevarul sa strecoare o arma in interiorul celui mai mare targ de armament si securitate din Romania

Black Sea Defense Aerospace Exhibition BSDA) este cel mai mare targ de securitate si armament din Romania, frecventat de diplomati si militari deopotriva. Un reporter Adevarul a reusit sa strecoare o arma in interiorul acestui eveniment, scotand in evidenta lipsa grava a masurilor de securitate.

Omul care viseaza sa scoata Oltenita din saracie: Vom construi cel mai mare parc de distractii din sud-estul Europei

Sub sloganul Oltenita, te iubesc!, Aurel Bira, candidatul Uniunii Nationale pentru Progresul RomanieiUNPR), are de departe cel mai curajos program electoral din judetul Calarasi. Tanarul in varsta de 44 de ani viseaza ca poate scoate orasul din anonimat. Bira vrea sa construiasca pe malul Dunarii cel mai mare parc de distractii din sud-estul Europei.

Cum a ajuns Alexandra Harra sa aiba posteriorul mai mare decat Kim Kardashian

Alexandra Harra, fiica parapsihiologului Carmen Harra, este comparata cu celebra Kim Kardashian, avand posteriorul mai voluminos si mai bombat decat vedeta de reality show. Alexandra dezvaluie cum a ajuns sa aiba aceasta silueta pe care o afiseaza cu mandrie pe retelele de socializare.

Soros investeste in cel mai mare producator mondial de aur

Miliardarul George Soros si-a redus cu aproape 40% investitiile sale in actiunile companiilor listate in SUA, in primul trimestru din anul curent, cumparand in schimb o participatie de 264 de milioane de dolari la cel mai mare producator de aur din lume, Barrick Gold Corp. , conform Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )