Libnet.ro
UNICEF

09:15

Guvernul Dancila mai face un cadou bugetarilor pe final de mandat: Vouchere de vacanta pana in 2025. Valoare mai mare in extrasezon

Adevărul Adevărul,
Guvernul Dancila mai face un cadou bugetarilor pe final de mandat: Vouchere de vacanta pana in 2025. Valoare mai mare in extrasezon

Guvernul Dancila vrea sa le mai faca un cadou bugetarilor, pe final de mandat, respectiv prelungirea acordarii de vouchere de vacanta pana in anul 2025 si majorarea valorii tichetelor folosite in extrasezon. continuă pe Adevărul

SONDAJ Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?

Dupa ce motiunea de cenzura a trecut si guvernul Dancila a fost demis, a inceput batalia pentru viitorul guvern. Presedintele Iohannis incepe maine consultarile cu partidele, dar se prefigureaza, deja, mai multe optiuni, in functie de preferintele fiecarei grupari. Sondaj HotNews. ro: Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?.

Guvernul Dancila a fost demis

ACTUALIZARE - Viorica Dancila: Motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece aceasta motiune, au fost si colegi care au tradat. Nu este o problema, plecam cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor prelua guvernarea si sa vina cu o noua formula guvernamentala. Fac un apel la presedintele Iohannis sa nominalizeze cat mai repede un premier, astfel incat sa-si asume guvernarea. --- * ACTUALIZARE - Guvernul Dancila a picat, motiunea de cenzura a trecut la vot cu 238 de voturi. Cinci voturi au fost contra motiunii. in total au votat 243 de parlamentari. Era nevoie de 233 de voturi pentru caderea guvernului. Din acest moment, guvernul Dancila este demis si ramane in functie cu puteri diminuate nu are voie sa dea ordonante simple si OUG-uri) pana la instalarea noului guvern.

Guvernul Dancila a cazut. Ce urmeaza in orele urmatoare

Guvernul Viorica Dancila a cazut joi in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania ALDE. Ce urmeaza? Desi demis, Guvernul Dancila va mai continua o vreme sa functioneze.

MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Guvernul Dancila este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani si trebuie demis cat mai rapid, a declarat Dan Barna, presedintele USR, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii.

Dan Barna: Guvernul Dancila a intrat in istorie!

Guvernul Dancila nu mai e. A intrat in istorie si foarte sus in topul cabinetelor incompetente de care aceasta tara a avut parte, scrie Dan Barna pe Facebook .

Ce se intampla cu pensiile si salariile, dupa ce guvernul Dancila a cazut. Anunt de ultima ora

Nici nu s-au bucurat romanii bine de reusita caderii guvernului, ca alte intrebari grele au ajuns in prim-plan. Fostul premier a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis si PNL in cadrul sedintei de guvern. Ce se va intampla cu salariile si pensiile romanilor, dupa motiunea de cenzura ce a trecut ieri cu brio? Ce .

Romania de dupa guvernul Dancila

Exuberanta i-a cuprins pe romani. Caci guvernul Dancila a cazut. Insistent prezisul esec al motiunii, asupra caruia pariasera niste ziaristi bine cititi, dar rau informati, nu s-a produs. Dar ce va fi de acum incolo?.

Guvernul Dancila pleaca. Cine va conduce Romania si ce prevede Constitutia

Guvernul Dancila pleaca. Cine va conduce Romania? Radu Tudor a prezentat joi seara la emisiunea Punctul de intalnire ce prevede Constitutia Romaniei. Art. 85 Numirea Guvernului 1) Presedinte.

Ce nu s-a vazut la televizor de la motiunea de cenzura care a prabusit Guvernul Dancila

La patru luni si jumatate dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare si dupa pierderea alegerilor europarlamentare, abandonat de ALDE si tradat de o parte dintre pesedisti, guvernul Dancila s-a.

Tariceanu: Guvernul Dancila a cazut pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am adresat. Sustinem un program de guvernare cu accente liberale

Presedintela ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat joi ca guvernul Dancila a cazut pentru ca a fost incapabil sa se ridice la inaltimea misiunii sale, precum si pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am facut. Acesta a explicat de asemenea ca ALDE e pregatit sa sustina o guvernare cu accente liberale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )