Libnet.ro
UNICEF

18:45

Schimb de replici Plesu-actori ai TNB referitor la Radu Beligan

România Liberă România Liberă,
Schimb de replici Plesu-actori ai TNB referitor la Radu Beligan

Alegerile prezidentiale produc zguduiri nu doar in lumea politica, ci si in cea culturala si artistica. Un adevarat scandal a izbucnit dupa ce actorul Radu Beligan a aparut pe scena, in spatele premierului Victor Ponta, cu ocazia lansarii acestuia in cursa pentru Cotroceni, petrecuta pe Stadionul National, chiar de ziua de nastere a candidatului. continuă pe România Liberă

Andrei Plesu, scrisoare deschisa catre Radu Beligan despre sustinerea actorului pentru Victor Ponta: Va investiti imaginea intr-o jalnica operatiune de propaganda, intr-un exercitiu manipulatoriu de un gust indoielnic

Andrei Plesu i-a adresat o scrisoare actorului Radu Beligan, dupa ce acesta si-a aratat sustinerea pentru Victor Ponta, prin intermediul unui mesaj video, difuzat la lansarea candidaturii acestuia de pe Arena Nationala. Ati simtit nevoia la varsta dvs, la statura dvs, sa va legati numele de un carahios, scrie Plesu pe Adevarul.

Raspuns la scrisoarea lui Andrei Plesu catre Radu Beligan

Patru actori ai Teatrului National Bucuresti si tot atatia muzicieni au semnat un mesaj adresat lui Andrei Plesu, ca raspuns la scrisoarea deschisa pe care acesta i-a adresat-o actorului Radu Beligan.

Maestrul Radu Beligan, transformat peste noapte in tinta atacurilor lansate de oamenii lui Traian Basescu

Maestrul Radu Beligan este noua tinta a atacurilor lansate de oamenii lui Basescu. La doar o zi dupa ce marele actor i-a adresat un mesaj de sustinere lui Victor Ponta, a fost acuzat public de Andrei Plesu ca s-a.

Victor Ponta i-a cerut scuze lui Radu Beligan pentru atacurile primite in urma sustinerii candidaturii liderului PSD (FOTO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut scuze lui Radu Beligan pentru atacurile pe care le-a suferit din cauza sustinerii candidaturii sale. Andrei Plesu l-a criticat dur pe marele actor pentru mesajul de sustinere transmis.

Radu Beligan, mesaj pentru Victor Ponta: Tara asta are nevoie de un presedinte tanar si energic

Maestrul Radu Beligan i-a transmis un mesaj de sustinere lui Victor Ponta, in lupta pentru Cotroceni, relateaza Romania TV. il sustin pe Victor Ponta, pentru ca tara asta are nevoie de un Presedinte tanar si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )