Libnet.ro
UNICEF

16:15

Be EU. Ce se schimba dupa BREXIT. Vor avea imigrantii probleme in Marea Britanie?

Antena3 Antena3,
Be EU. Ce se schimba dupa BREXIT. Vor avea imigrantii probleme in Marea Britanie?

Dupa 47 de ani de viata comuna, Regatul Unit a devenit vineri prima tara care paraseste Uniunea Europeana. continuă pe Antena3

MAREA BRITANIE PARASESTE UE: Ce se schimba dupa Brexit, la miezul noptii de vineri spre sambata

Brexitul urmeaza sa aiba loc la miezul noptii de vineri spre sambata, la 1. 317 zile de la decizia britanicilor de a parasi Uniunea Europeana UE) la 23 iunie 2016, relateaza AFP care prezinta ceea ce se va schimba incepand din acel moment.

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

Financial report Marea Britanie dupa Brexit nu va fi singura, ci mai singura. Piata ciudata din Wuhan unde se vindeau pui de lup, serpi si sobolani. Pentru interesele Rusiei in Bulgaria se lucreaza in Guvern, Parlament si in presa

The Financial Times: Marea Britanie dupa Brexit nu va fi singura, dar va fi mai singura. * Les Echos: Coronavirusul: piata ciudata din Wuhan unde se vindeau pui de lup, serpi si sobolani. * Venezuela lui Nicolas Maduro ar putea privatiza sectorul petrolier. * DNEVNIK: Pentru interesele Rusiei in Bulgaria se lucreaza in Guvern, Parlament si in principalele mijloace de informare in masa. * Stiri pe scurt.

Digi RCS RDS, Orange si Vodafone, veste proasta pentru toti romanii. Ce se intampla cu preturile apelurilor din roaming dupa Brexit

Consensul larg dintre economisti este ca Brexitul va reduce venitul real pe cap de locuitor al Regatului Unit pe termen mediu si lung. Brexit ar reduce imigratia din tarile Spatiului Economic European spre Marea Britanie si prezinta provocari pentru invatamantul superior de acolo. Gama de efecte se raspandeste si rasfrange si asupra liantului comunicarii la .

Klaus Iohannis: Romanii din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa-si exercite drepturile

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-o declaratie de presa cu privire la retragerea Marii Britanii din UE ca Romania isi exprima speranta ca Regatul Unit va ramane un partener apropiat si un aliat de incredere, punctand si ca dupa Brexit cetatenii romani vor putea sa isi exercite neingradit drepturile dobandite.

15 state europene, printre care si Romania, cer un acord rapid privind viitorul buget al UE, dupa Brexit

Reunite la Beja, in Portugalia, 15 tari din Europa de Sud, Centrala si de Est, printre care si Romania, au afirmat sambata nevoia de a se ajunge rapid la un acord asupra viitorului buget european dupa Brexit, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Marea Britanie paraseste UE. Ce se schimba dupa Brexit, la miezul noptii de vineri spre sambata

Brexitul urmeaza sa aiba loc la miezul noptii de vineri spre sambata, la 1. 317 zile de la decizia britanicilor de a parasi Uniunea Europeana UE) la 23 iunie 2016, relateaza AFP care prezinta ceea ce se va schimba incepand din acel moment.

Roaming dupa Brexit: ce se intampla cu tarifele dupa iesirea britanicilor din UE

Odata cu anuntarea Brexit-ului, trebuie sa stii ce se va intampla cu tarifele pentru roaming dupa ce Marea Britanie nu mai face parte din UE. Din 1 februarie 2020, Marea Britanie nu va mai fi,.

Presedintele Consiliului European face trimitere la Monty Python, in prima zi dupa Brexit: Always look at the bright side of life

In prima zi dupa despartirea de Marea Britanie, presedintele Consiliului European, Charles Michel, le-a transmis britanicilor un mesaj ironic-tandru ce face referire la filmul Life of Brian, al celebrului grup de comedianti britanici Monty Python.

Ce se intampla cu conturile Revolut dupa Brexit

Revolut este un fintech britanic, cu sediul princiapl in UK, si care are peste 960. 000 de utilizatori in Romania. in momentul de fata, toate conturile utilizatorilor aplicatiei intra sub incidenta licentei pentru bani electronici pe care startup-ul o detine in Marea Britanie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )