Libnet.ro
UNICEF

16:45

Se schimba totul. Klaus Iohannis a semnat legea. Pedepsele vor fi mult mai aspre

Playtech Playtech,
Se schimba totul. Klaus Iohannis a semnat legea. Pedepsele vor fi mult mai aspre

Violenta contra femeilor este orice act de violenta bazata pe deosebirea de sex din care rezulta sau este posibil sa rezulte pentru femei traumatisme sau suferinte fizice, sexuale, sau psihologice, inclusiv amenintarile cu astfel de acte, constrangerea sau lipsirea arbitra de libertate, savarsite fie in viata publica fie in viata privata, se spune in Declaratia . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a promulgat legea impotriva violentei domestice

Legea care prevede ca incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie este pedepsita cu inchisoare de la sase luni la 5 ani a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis. Pana acum, o astfel de infractiune era pedepsita cu inchisoare de la o luna la un an, insa impacarea partilor inlatura raspunderea penala, conform Hotnews.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul, contrar cutumelor din cei 30 de ani de.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul, contrar practicii din cei 30 de ani de.

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora. Ce mutare a facut azi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o mutare care ar putea, sau nu, sa le dea sah mat PSD-istilor. Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea care stabileste ca Legislativul decide data alegerilor parlamentare, iar nu Guvernul. Care sunt argumentele lui Iohannis, aflati in cele ce urmeaza. Klaus Iohannis, sah la PSD Astazi, presedintele .

Klaus Iohannis, despre inceperea scolilor. Ce reguli vor fi impuse elevilor!

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca scoala trebuie sa inceapa pentru ca este important pentru copii sa invete, sa mearga la cursuri si sa se intalneasca cu alti copii de varsta lor. Seful statului a adaugat ca exista mai multe proiecte de regulamente in lucru, care vor fi aprobate si facute publice in scurt timp.

Gheorghe Dinca scapa de puscarie. Se schimba totul in cazul Caracal

Gheorghe Dinca nu se lasa si vrea sa obtina libertatea cu orice pret. Acesta se afla acum in inchisoare. Criminalul incearca sa scape de pedeapsa cu ajutorul sotiei sale. Care este planul lui Gheorghe Dinca? Se schimba totul in cazul Caracal. Dinca scapa din puscarie Este stiut faptul ca Gheorghe Dinca este inchis pentru crimele .

Klaus Iohannis, veste proasta pentru patronii din HORECA

Presedintele Klaus Iohannis spune ca restaurantele si terasele nu vor avea parte de masuri de relaxa.

Klaus Iohannis, declaratia momentului. Ce a anuntat astazi presedintele Romaniei

La Palatul Cotroceni astazi este o zi aglomerata. Dupa ce Presedentia ne-a informat de semnarea unei noi initiative legislative referitoare la violenta domestica si inasprirea pedepselor, in jurul orei 18:00, Klasu Iohannis a invitat presa la o noua conferinta de presa. Klaus Iohannis, declaratia momentului Din surse apropiate presedintelui, pe ordinea de zi, astazi, printre .

KLAUS IOHANNIS: Alegerile se pot organiza in conditii in relativa siguranta

Alegerile locale si parlamentare se pot organiza in conditii in relativa siguranta, nefiind niciun motiv care sa indice ca numarul de infectari creste exponential, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre situatia din Mali: Militarii romani sunt in siguranta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca militarii romani din Mali sunt in siguranta. Klaus Iohannis: Romania are in Mali.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )