Libnet.ro
UNICEF

14:00

Se schimba VARSTA de PENSIONARE in Romania: Care e categoria CEA MAI AFECTATA! Vezi acum daca si NUMELE TAU e pe lista...

B1 B1,
Se schimba VARSTA de PENSIONARE in Romania: Care e categoria CEA MAI AFECTATA! Vezi acum daca si NUMELE TAU e pe lista...

Coalitia de guvernare intentioneaza sa schimbe varsta de pensionare pentru militari. Astfel, parlamentarii PSD-ALDE au depus un proiect de lege prin care soldatilor le este permis sa ramana in activitate. continuă pe B1

Mihai Voropchievici: Unii oameni nu stiu ca poseda energii negative. Care este cea mai banala dintre acestea, dar care poate face mult rau

Mihai Voropchievici afirma ca exista persoane care nu stiu foloseasca energiile negative pe care le poseda. Cateodata poti sa faci o problema unei alte persoane. Cea mai groaznica dintre ele este deochiul.

Cehia, Romania, Portugalia si Polonia, cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene

Cei mai multi migranti nascuti in afara Uniunii Europene erau inregistrati in Cehia, Romania, Portugalia si Polonia, arata cele mai recente statistici furnizate de Eurostat.

Romania, printre statele cu cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene

Cehia, Romania, Portugalia si Polonia inregistrau anul trecut cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene, potrivit datelor publicate luni de Eurostat, citate de Agerpres.

KPMG: Romania - a cincea cea mai mare piata de CONTRABANDA de tigari din Europa!

Retelele de contrabanda au vandut in Romania peste 4,15 miliarde de tigarete in 2017, adica aproape 10% din volumele traficate pe teritoriul Uniunii Europene, Elvetiei si Norvegiei, iar volume mai mari de.

Cea mai batrana persoana din lume, japoneza Miyako Chiyo, a murit la varsta de 117 ani

Cea mai batrana persoana din lume, japoneza Miyako Chiyo, a murit la varsta de 117 ani, anunta CNN. Chiyo era nascuta in 22 mai 1901 si a devenit cea mai batrana persoana din Japonia si din ume dupa ce Misao Okawa, considerata la acel moment cea mai varstinca persoana din lume, a murit in aprilie 2015.

Cea mai in varsta femeie din lume a murit la 117 ani

Japoneza Chiyo Miyako, cea mai in varsta persoana din lume, potrivit Guinness World Records, a murit pe 22 iulie, la 117 ani. Vestea a fost confirmata de prefectura din Kanagawa, unde locuia aceasta.

Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveste Romania. Ce fenomene violente se anunta si care va fi cea mai afectata zona

Ploi torentiale, grdinina si instabilitate atmosferica accentuata. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele zile, care avertizeaza ca un nou ciclon urmeaza sa loveasca Romania. Dobrogea va fi cea mai afectata regiune unde sunt asteptate ploi puternice in intervale scurte.

E considerata cea mai periculoasa BURUIANA! in Romania o gasesti la TOT PASUL

O buruiana care in tarile europene civilizate este indepartata creste fara probleme in Romania. Specialistii au declarat troscotul japonez sau iulisca cea mai periculoasa planta invaziva, pentru ca.

Inmatriculari in Europa: Romania inregistreaza cea mai mare crestere din UE in prima jumatate a anului

Peste 8,6 milioane de masini noi s-au inmatriculat in Europa in primele sase luni ale anului. Germania ramane cea mai mare piata cu peste 1,8 milioane de masini inmatriculate pana la finalul lunii iunie, iar Romania ocupa prima pozitie in topul.

Cum s-a vazut in Romania cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol - VIDEO

Cea mai lunga eclipsa de luna din acest secol a avut loc in noaptea de vineri spre sambata. Fenomenul astronomic rar a duratin total 103 minute, iar maximul, cand Luna s-a aflat cel mai aproape de centrul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )