Libnet.ro
UNICEF

19:45

Schimbare la conducerea uneia dintre cele mai mari companii din tech. Sundar Pichai, CEO-ul Google, devine si CEO al Alphabet

Adevărul Adevărul,
Schimbare la conducerea uneia dintre cele mai mari companii din tech. Sundar Pichai, CEO-ul Google, devine si CEO al Alphabet

Intr-un comunicat de presa publicat astazi, Alphabet a anuntat o modificare la varful companiei, CEO-ul Google, Sundar Pichai, devenind acum si CEO-ul Alphabet. continuă pe Adevărul

P Campioni in Business: Profilul celor mai mari companii din Romania. Cei mai importanti antreprenori romani premiati la Bucuresti

Dupa premierile antreprenorilor de succes din zona Transilvaniei si a Moldovei, a venit si timpul sa cunoastem Campionii Munteniei, dar si Antreprenorul anului 2019. Gala Campioni in Business a prezentat si un scurt portret al celor mai mari companii.

Returnarea produselor cumparate de Black Friday, prelungita cu 9 luni de una dintre cele mai cunoscute companii

Imbunatatirea serviciilor de retur este sincronizata cu sezonul premergator Craciunului, pentru a elimina teama clientilor de a cumpara obiecte ce nu corespund asteptarilor lor, a informat compania, precizand ca perioada de returnare a marfurilor a fost prelungita de la 90 la 365 de zile.

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom.

ALERTA: Acesta este unul dintre cele mai TOXICE produse de post de pe piata!

Vesti ingrijoratoare in plin post al Craciunului. Mai mult de jumatate din produsele tip pate vegetalpasta vegetala au 7 aditivi sau chiar mai multi, potrivit unui studiu realizat de Infocons, se arata.

Laura Bretan, moment artistic unic in platoul Antena 3, de Ziua Nationala. A cantat una dintre cele mai cunoscute melodii din folclorul romanesc

Laura Bretan a revenit in platoul Antena 3 pentru un alt moment artistic exceptional, care a transmis foarte multa emotie. Artista a ales sa interpreteze de Ziua Nationala una dintre cele mai cunoscute.

Vesti bune pentru romani! Wizz Air lanseaza zboruri catre doua dintre cele mai cautate destinatii

Vesti bune pentru romani. Din iulie 2020, Wizz Air va lansa si doua noi rute din Bucuresti, respectiv catre Praga, in Cehia, si Sevilla, in Spania, care este, de altfel, singura conexiune intre Bucuresti si.

Incendiu devastator la Navodari: Una dintre cele mai mari pescarii de pe litoral a fost cuprinsa de flacari (VIDEO)

Incendiu devastator luni dimineata in Navodari. Una dintre cele mai mari pescarii de pe litoral a fost cuprinsa de flacari, informeaza B1 TV. Focul a mistuit tot ce i-a stat in cale, anexe, barci, dar si.

webPR: Dumitru Budrala, decorat de Presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler, una dintre cele mai importante distinctii acordate de statul roman

Ceremonia a avut loc vineri, 29 noiembrie 2019, la Palatul Cotroceni, si a facut parte din seria de manifestari ocazionate de Ziua Nationala a Romaniei.

Una dintre cele mai populare sonerii smart din lume este vulnerabila la atacurile hackerilor, avertizeaza Bitdefender

O vulnerabilitate de securitate prezenta in soneriile inteligente Ring Video Doorbell Pro, produse si comercializate de catre magazinul online Amazon, ar fi permis atacatorilor aflati in preajma acestora sa intercepteze datele de acces la reteaua wi-fi si deci la toate dispozitivele conectate din locuinta, arata o cercetare recenta a specialistilor in securitate informatica de la Bitdefender.

A murit Mariss Jansons, unul dintre cei mai mari dirijori ai lumii

Dirijorul leton Mariss Jansons a murit noaptea trecuta, la varsta de 76 de ani, in locuinta sa din Sankt Petersburg. Muzicianul avea probleme de sanatate de multa vreme, fiind inlocuit pe 21 septembrie, in Festivalul Enescu, de dirijorul Cristian Macelaru, care a preluat conducerea Orchestrei Regale Concergebouw din Amsterdam.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )