Libnet.ro
UNICEF

13:30

Schimbare importanta la ANAF. Anuntul de care trebuie sa stie toti romanii: noutate maxima

Playtech Playtech,
Schimbare importanta la ANAF. Anuntul de care trebuie sa stie toti romanii: noutate maxima

In ultima perioada au venit din partea Ministerului de Finante mai multe schimbari legislative. Unele dintre ele modifica declaratiile cu privire la obligatiile de plata a contributiilor sociale. Mai exact este vorba de modificari aduse la Declaratia 112. Ordinul in cauza a fost adoptat concomitent cu cele ale Ministerelor Muncii si Sanatatii. in justificarea acestor modificari . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

Se intampla la pompa: trebuie sa stie toti soferii cu masini pe benzina, motorina

Preturile la benzina si motorina sunt extrem de volatile in perioade dificile, iar pandemia de coronavirus face parte din ele. Iar soferii cu masini pe benzina si motorina trebuie sa stie.

Alexandru Rafila, anuntul care spulbera sperantele cetatenilor. Ce se va intampla, de fapt cu vaccinul anti-COVID-19 in Romania

Veste proasta pentru milioane de romani. Toata lumea asteapta si spera la realizarea unui vaccin anti-COVID-19 care sa imunizeze populatia, insa putini stiu ce conditii presupune transportul acestui antidot. Reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit recent despre ce valabilitate are vaccinul promis de trei companii farmaceutice. Din pacate, Romania nu se incadreaza in categoria tarilor .

Bancile dau o veste proasta romanilor. Anuntul care vizeaza pe toata lumea: ce se intampla din 2021

Marti, Banca Centrala Europeana a publicat un studiu care arata ca institutiile financiare din UE au micsorat accesul companiilor la credite in trimestrul trei al acestui an, iar tendinta este de inasprire suplimentara, deoarece sunt din ce in ce mai ingrijorate de cresterea numarului de noi cazuri de coronavirus la nivel global, transmite agentia de .

Medic epidemiolog, anuntul care da totul peste cap: Nu aceasta cifra de 6.000 pe zi este cea care ne pune pe griji pe noi

Medicul Carmen Dorobat, directorul Spitatul de Boli Infectioase din Iasi avertizeaza ca cel mai probabil, pana la finalul saptamanii, in Romania se vor inregistra pana la 6. 000 de noi cazuri COVID pe zi. in ciuda acestor cifre ingrijoratoare, epidemiologul avertizeaza asupra impactului cazurilor care se agraveaza in scurt timp. Aceasta infectie este extrem de inselatoare .

Ce se intampla in padurile din Romania, de la 1 noiembrie. Anuntul mult asteptat de toti romanii

S-a aflat ce se va intampla in padurile Romaniei, incepand cu 1 noiembrie. Astfel, va fi pus in functiune noul radar al padurilor SUMAL 2. 0), cu ajutorul caruia se pot detecta taierile ilegale de lemn. incepand cu noiembrie, peste 100. 000 de utilizatori ai SUMAL 2. 0, dintre care jumatate sunt noi, vor opera in acest sistem .

Anuntul Banca Transilvania pentru toti romanii: asta se intampla cand iti iei masina. Mare atentie la detalii

Daca vrei o masina, dar n-ai toti banii, nu-ti ramane decat sa iei in calcul doua optiuni: credit sau leasing. Banca Transilvania clarifica ce se intampla cand alegi oricare dintre.

Ce nu trebuie sa mai mananci seara. Alimentele care trebuie evitate neaparat

Sa te urci in pat la sfarsitul unei zile lungi si sa te indrepti spre tara viselor! Desi suna ideal, devine in curand un fenomen evaziv, chestia viselor! Ce putem face cu privire la epidemia de deficit de somn care ne loveste? Mancarea ar putea avea raspunsul? Ar putea mancarea sa ne afecteze somnul? Ramane .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )