Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vesti proaste pentru romanii care pleaca in concediu. MAE, informatiile care ti-ar putea strica vacanta

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru romanii care pleaca in concediu. MAE, informatiile care ti-ar putea strica vacanta

Ministerul Afacerilor Externe transmite atentionari de calatorie pentru romanii care isi iau acum concediu. Se anunta un risc mai crescut al incendiilor de vegetatie in Croatia si Grecia, iar in Serbia au fost emise Coduri portocalii si rosii de canicula. MAE, avertizari pentru romanii care pleaca in concediu Ministerul Afacerilor Externe a emis numeroase atentionari . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru romani. Ratele la credite se scumpesc. Ce se intampla la bancile din Romania

Banca Nationala a RomanieiBNR) vine cu vesti proaste pentru romani. Ratele la creditele se scumpesc, indicele de referinta trimestrial pentru imprumuturile acordate consumatorilor a fost anuntat, iar acum apare un altul nou. Ratele la credite se scumpesc cu 40 de lei BNR a lansat noul IRCC valabil pentru trimestrul 1 din 2019. Valoarea noului IRCC .

PRIMA CASA. Vesti proaste pentru cei cu rate la banci

Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat noul indice de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC), aferent trimestrul I din 2019 ianuarie, februarie, martie), si va fi valabil pentru lunile.

Ministerul Afacerilor Externe, avertisment pentru cei care pleaca in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia ca exista riscul unor incendii de vegetatie in mai multe regiuni din Republica Elena.

Anunt BIZAR pentru romanii care lucreaza pe un santier din Marea Britanie: Cine va fi prins lingand degetul, va fi dat afara de pe santier (FOTO)

Anunt bizar la intrarea pe un santier din Marea Britanie. Informarea ii vizeaza pe conationalii nostri care lucreaza acolo, intrucat este scris in limba romana. Cine va fi prins lingand degetul.

Primul barbat care pleaca de la Insula Iubirii, emisiunea de la Antena 1. Ce se intampla in episodul 11 al sezonului 5

Primul barbat a plecat de pe Insula Iubirii. Care e fost concurentul care si-a incheiat experienta pe insula tentatiilor? Sezonul 5 a venit cu extrem de multe surprize, in special din partea lui. Insula Iubirii- sezon 5, episod 11. Primul barbat care pleaca Episodul cu numarul 11 aduce schimbari pentru Purimuntra. Un barbat va primi .

10 lei pe zi, pentru elevii care nu lipsesc de la scoala. Ce prevede proiectul PSD

Elevii care nu lipsesc, primesc 10 lei! Unul dintre arhitectii programului de guvernare al Partidului Social Democrat a anuntat, in cursul zilei de duminica, faptul ca statul ar putea sa ofere vouchere pentru prezenta elevilor la scoala. Proiect PSD: 10 lei pe zi pentru prezenta la scoala Cristian Socol, unul din arhitectii din cadrul programului .

MAE, ATENTIONARE pentru romanii care vor sa plece in vacanta in Grecia: RISC RIDICAT de incendii in mai multe insule. Care sunt zonele VIZATE

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru mai multe zone din Grecia, unde exista un risc ridicat de incendii de padure grad 4 din 5), din cauza temperaturilor ridicate si a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )