Libnet.ro
UNICEF

17:15

Schimbarea ANAF pentru toti romanii. Cum sunt afectati cetatenii

Playtech Playtech,
Schimbarea ANAF pentru toti romanii. Cum sunt afectati cetatenii

ANAF a venit cu o veste mare pentru toti romanii. Schimbarea era asteptata de ceva timp, dar digitalizarea si demersurile pentru asa ceva au durat. De acum e insa oficial. ANAF le va permite. continuă pe Playtech

Digi aproape ca le da gratis. Anuntul fara precedent pentru toti romanii. De acum e oficial ce se intampla

Digi schimba regulile jocului si lanseaza o oferta tentanta pentru abonati. De Black Friday, reprezentantii companiei au anuntat ca vor oferi preturi mai mici. Asadar, indiferent de.

eMAG face asta fix inainte de Black Friday: surpriza pentru toti romanii care intra pe site

Pe 13 noiembrie, eMAG va avea Black Friday. Dar pana atunci inca are o groaza de oferte pe site. De-acolo am adunat cateva ca sa cumperi fara sa astepti ziua de vineri. Recent, eMAG a.

Fructele de toamna care sunt aur pentru sanatate. Toti romanii trebuie sa le consume ca supa

Cum sa te folosesti de minunatiile toamnei? Fructele si legumele sezonului sunt foarte benefice organismului tau. Cum poti sa le integrezi in meniul tau zilnic si care este cea mai usoara reteta de supa pe care poti sa o prepari din ele? Fructe de toamna. Cum sa le introduci in meniul tau? Desi multi oameni .

Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania. Se intampla de la 1 ianuarie cu amenzile

Codul Rutier este cunoscut de catre toti soferii, dar putini sunt cei care cunosc acest truc prin care pot sa scape de la plata amenzilor. Astfel ca prescrierea amenzilor contraventionale, precum sunt si amenzile rutiere, este prevazuta in Codul de procedura fiscala. Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania Asadar, aceste amenzi, in .

Anuntul pentru toti cei care stau la bloc. UE vrea sa se intample asta cu locuinta ta incalzita

Comisia Europeana a anuntat ca va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale. Valul de renovari. Comisia Europeana va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale Initiativa Valul de renovari a Comisiei Europene reprezinta o oportunitate istorica pentru a transforma stocul actual de cladiri vechi si cu pierderi mari intr-unul mai .

Amenzi de pana la 2500 de lei! Greseala banala pentru care romanii risca sa fie sanctionati, in contextul noilor restrictii impuse in tara

Se dau amenzi de pana la 2500 de lei pentru o greseala banala pe care romanii o comit, in contextul noilor restrictii impuse in tara. De luni, au intrat in vigoare restrictiile de circulatie pe timp de noapte. Cei care vor sa iasa in intervalul orar 23:00-05:00 trebuie sa aiba asupra o declaratie pe propria .

Veste extraordinara pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Mare atentie la pompa, soferi

Pe final de an, pretul petrolului fluctueaza, motiv pentru care sunt influentate si tarifele la pompa, la benzina si motorina. Cererea pentru titei e scazuta la nivel mondial si,.

Anuntul zilei pentru toti cei care au centrale de apartament si nu numai. Oficial: e gratis chiar de acum

ANRE vine cu un nou regulament referitor la lucrarile de racordare la retea a clientilor. Asta inseamna ca-s vizati toti cei care au centrale de apartament si nu numai. ANRE e institutia.

GABRIELA FIREA: Este foarte greu pentru toti copiii din tara sa invete online

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, astazi, ca ultimele masuri pe care guvernantii le-au luat pentru combaterea pandemiei arata ca nu le pasa de romani, adaugand ca este foarte greu pentru copii sa invete online, foarte multi dintre ei nici macar nu au acces la aparatura electronica de ultima generatie sau la internet.

Lidl face asta in toata Romania: anuntul momentului pentru toti clientii

In cele cateva sute de magazine pe care Lidl le are in Romania se pregateste o surpriza importanta pentru clienti. Acum a fost dezvaluita. Lidl a anuntat ca, din 16 noiembrie, baga in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )