Libnet.ro
UNICEF

19:30

Schimbarea din Gmail care ar trebui sa te ajute sa fii mult mai organizat

Playtech Playtech,
Schimbarea din Gmail care ar trebui sa te ajute sa fii mult mai organizat

In Gmail, exista un panou lateral care ofera acces rapid la Calendar, Keep si Tasks toate caracteristicile care ajuta la mentinerea utilizatorilor organizati si productivi. Mai departe,. continuă pe Playtech

Actorul din Romania care si-a riscat viata pentru un rol. A fost aruncat in Dunare (exclusiv)

Un actor iubit din Romania si-a riscat viata pentru un rol. Acesta a fost aruncat in Dunare. Ce a patit Despre ce rol e vorba si in ce film pot vedea romanii secventa deosebita, dar si riscanta din care a facut parte artistul? Un actor roman si-a riscat viata pentru un rol Arta cere sacrificii, .

Ingredientul din bucatarie care e fatal in cantitati mari. Medicii trag un semnal de alarma

Suntem invadati de retete miraculoase in care bicarbonatul de sodiu este rege, fiind prezentat ca leac ce vindeca de la ulcer pana la cancer. Cei care recomanda consumul de pulbere alba ne prezinta acest compus chimic drept un remediu secret bine pastrat de medici. in realitate, adevarul este la mijloc. isi face treaba cu succes .

Pizza prajita, reteta din Italia care a innebunit gurmanzii din Romania. Cum se face corect

Pentru Pizza fritta se foloseste acelasi aluat ca la o pizza obisnuita, dar nu este gatita in cuptorul incins, ci rumenita intr-o baie de ulei. in continuare va prezentam cum puteti face acasa aceasta reteta simpla. Cum se face corect Pizza fritta Pizza prajita se prepara in Napoli in mai multe moduri. Zeppola este aluatul .

First Contact, aplicatia din Romania care semnaleaza intrarea in contact cu o persoana infectata cu COVID-19

First Contact este prima aplicatie din Romania care avertizeaza utilizatorii daca ai intrat in contact cu o persoana infectata cu COVID-19, pastrandu-se anonimatul tuturor celor implicati: atat cei care.

Ciorogarla, prima localitate din Ilfov care iese din carantina

Ciorogarla iese din carantina, urmand sa i se aplice masurile Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov dispuse pentru localitatile necarantinate, printre care se numara interzicerea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )