Libnet.ro
UNICEF

21:00

Actorul din Romania care si-a riscat viata pentru un rol. A fost aruncat in Dunare (exclusiv)

Playtech Playtech,
Actorul din Romania care si-a riscat viata pentru un rol. A fost aruncat in Dunare (exclusiv)

Un actor iubit din Romania si-a riscat viata pentru un rol. Acesta a fost aruncat in Dunare. Ce a patit Despre ce rol e vorba si in ce film pot vedea romanii secventa deosebita, dar si riscanta din care a facut parte artistul? Un actor roman si-a riscat viata pentru un rol Arta cere sacrificii, . continuă pe Playtech

First Contact, aplicatia din Romania care semnaleaza intrarea in contact cu o persoana infectata cu COVID-19

First Contact este prima aplicatie din Romania care avertizeaza utilizatorii daca ai intrat in contact cu o persoana infectata cu COVID-19, pastrandu-se anonimatul tuturor celor implicati: atat cei care.

Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete. Acum e plin de bani

Silviu Prigoana nu a tinut niciodata secret handicapul pe care il are inca din tinerete, atunci cand in urma unui accident acesta a ramas fara un picior. Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete Amintim ca Silviu Prigoana a lucrat ca frigotehnisit intr-o fabrica din Gherla, atunci cand a avut parte de .

in plina pandemie, Electric Castle pregateste noul show din Bontida Suntem primul festival din Romania care anuntam artisti pentru anul viitor

Editiile din acest an ale festivalurilorElectric Castle,Untold,NeverseasiSummer Wellau fost anulate din pricina pandemiei de coronavirus, iar data reluarii show-urilor inca este.

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis. in ce oras se afla

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis a fost deschisa la Timisoara. Cafeneaua a fost deschisa la Timisoara saptamana trecuta ofera produse pe baza de cannabidiol CBD), fiind singura de aest gen din Romania. S-a deschis prima cafenea din Romania care ofera produse pe baza de cannabis. Cat costa o cafea Prima .

EXCLUSIV Vedeta din Romania, la un pas de moarte! A ramas cu masina pe marginea prapastiei

Mariana Moculescu, fosta sotie a celebrului compozitor Horia Moculescu, a vazut moartea cu ochii, marti, la munte, unde se afla cu bunul ei prieten, actorul Catalin Lungu. La un moment dat, masina lor a ramas impotmolita pe un drumul inzapezit, din apropierea lacului Scropoasa, si orice manevra a soferului le-ar pus viata in joc. Disperati, .

Turcia: 27 de persoane, condamnate la inchisoare pe viata pentru puciul ratat din 2016

Un tribunal turc a condamnat joi 27 de persoane, majoritatea ofiteri si piloti, la inchisoare pe viata la finalul principalului proces privind tentativa ratata de puci din 2016 care a vizat rasturnarea de la putere a presedintelui Recep Tayyip Erdogan, potrivit AFP.

VIDEO INTERVIU Vlad Voiculescu si Oana Toiu, despre planurile USR PLUS pentru noul Parlament. Voiculescu: Nivelul de degradare profesionala la care au ajuns multe dintre institutiile din Romania e provocat exact de politizare Oana Toiu: Noi ce am promis

In pragul alegerilor parlamentare, Vlad Voiculescu si Oana Toiu au vorbit, la interviurile HotNews. ro, despre cele 40 de angajamente ale USR PLUS pentru urmatorii 4 ani si despre planul partidului pentru urmatorul legislativ. Vlad Voiculescu a lamurit zvonurile legate de studiile sale, a vorbit despre relatia cu Nicusor Dan si a spus ca in doua saptamani va putea fi, in sfarsit, viceprimarul Capitalei. Universitatea pe care am terminat-o este in toate topurile internationale. Este, de asemenea, o facultate pe care o termina circa 18% din cei care o incep. E un pic diferit fata de facultatile pe care le vedem pe CV-urile demnitarilor din Romania, a explicat Vlad Voiculescu.

Marile companii din Romania care au vandut masti neconforme. Amenzi uriase pentru retaileri si lanturi de farmacii

Unele dintre cele mai mari companii de retail din Romania, precum Lidl, Kaufland, Mega Image, Auchan, Altex, Profi, Dedeman, DM, mari lanturi farmaceutice, cum ar fi Sensiblu si Help Net, precum si benzinariile Lukoil Romania se afla pe lista companiilor amendate pentru comercializarea mastilor neconforme, se arata in raportul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), obtinut de Agerpres.

Ea este cea mai tanara mama din Romania. Povestea terifianta, la ce orori a fost supusa de tatal ei

Mama mea este copil este descrierea unei situatii des intalnite in Romania, unde fetele devin parinti la varsta papusilor, din diferite motive. Fie educatia, societatea sau destinul, ceva le frange brusc adolescenta, aducand pe lume suflete pentru care nici corpul nu este pregatit, daramite mintea. Este si cazul unei fetite din Ilfov, care, in .

Pizza prajita, reteta din Italia care a innebunit gurmanzii din Romania. Cum se face corect

Pentru Pizza fritta se foloseste acelasi aluat ca la o pizza obisnuita, dar nu este gatita in cuptorul incins, ci rumenita intr-o baie de ulei. in continuare va prezentam cum puteti face acasa aceasta reteta simpla. Cum se face corect Pizza fritta Pizza prajita se prepara in Napoli in mai multe moduri. Zeppola este aluatul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )