Libnet.ro
UNICEF

07:00

SCHIMBARI CLIMATICE Septembrie 2020, cea mai calduroasa luna septembrie inregistrata in perioada moderna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SCHIMBARI CLIMATICE Septembrie 2020, cea mai calduroasa luna septembrie inregistrata in perioada moderna

2020 - pe cale sa devina cel mai calduros an masurat vreodata Septembrie 2020 a fost cea mai calda luna septembrie inregistrata in lume de la debutul masuratorilor meteorologice, potrivit serviciului european de monitorizare a schimbarilor climatice Copernicus, care evoca posibilitatea ca 2020 sa detroneze 2016 de pe primul loc in clasamentul celor mai calzi ani inregistrati vreodata in epoca moderna, arata AFP, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Schimbari climatice Septembrie 2020, cea mai calda luna septembrie inregistrata in perioada moderna

Septembrie 2020 a fost cea mai calda luna septembrie inregistrata in lume de la debutul masuratorilor meteorologice, potrivit serviciului european de monitorizare a schimbarilor climatice Copernicus, care evoca posibilitatea ca 2020 sa detroneze 2016 de pe primul loc in clasamentul celor mai calzi ani inregistrati vreodata in epoca moderna, informeaza AFP si CNN.

Septembrie 2020, cea mai calda luna septembrie inregistrata la nivel global

Suprafata Pamantului a fost mai calda luna trecuta decat in orice septembrie inregistrat la nivel global, a mentionat miercuri Programul de observare a Pamantului al Uniunii Europene, care evoca.

STUDIU EJOBS: Cu 1,4 milioane de aplicari si 31.000 de joburi noi, septembrie devine cea mai buna luna din ultimul an

Piata muncii inca se resimte dupa impactul generat de criza ultimelor 6 luni, insa, treptat apar semnele revenirii, pe care le simt atat candidatii, cat si angajatorii. Astfel, dupa o buna perioada in care angajarile au fost blocate, septembrie a venit cu 31. 000 de joburi noi, dar si cu 1,4 milioane de aplicari ale candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca.

Alegerile locale din 27 septembrie 2020. Semnificatii si consecinte politice

Alegerile din 27 septembrie 2020 s-au incheiat cu putin peste o saptamana in urma. Pentru ca multi comentatori s-au facut ca nu au inteles ce am scris in recentul meu articol, am decis sa mai fac un efort si sa explic cum putem interpreta rezultatul alegerilor de saptamana trecuta.

Calendar ortodox 6 septembrie 2020. Daca te rogi la sfantul de azi, te scapa de necazuri si probleme

Calendarul crestin ortodox indica faptul ca azi e o zi mare pentru cei credinciosi. Daca vei spune rugaciuni, toate-ti vor fi ascultate. Acestea te vor scapa de necazuri si probleme. Pe cine praznuim pe data de 6 septembrie 2020? Calendar ortodox 6 septembrie 2020 Azi, 6 septembrie, romanii sarbatoresc marea minune a Sfantului Arhanghel Mihail .

Aluat fraged de placinta, cea mai simpla reteta pentru un desert delicios! VIDEO

Una dintre deserturile preferate toamna este placinta cu mere, iar bucatarii spun ca succesul unei tarte consta in reusita aluatului fraged. Aceasta este cea mai simpla reteta pentru o placinta delicioasa. Cea mai simpla reteta pentru aluat fraged de placinta Desi pare un lucru simplu, prepararea aluatului fraged de placinta poate deveni cu adevarat ceva .

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

KLAUS IOHANNIS: Romania a cunoscut in ultima saptamana cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a avut, in ultima saptamana, cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei COVID-19, cifrele fiind extrem de ingrijoratoare.

Cea mai tanara persoana cu COVID-19 decedata in ultimele 24 de ore - o fata de 18 ani din Prahova

Cea mai tanara persoana cu COVID-19 decedata in ultimele 24 de ore este o fata de 18 ani din judetul Prahova. Ea suferea de o boala renala cronica, iar din cauza infectarii cu noul coronavirus a dezvoltat o insuficienta respiratorie.

Ion Tiriac, lovitura care schimba tenisul mondial! Simona Halep e cea mai afectata

Ion Tiriac este gata sa provoace o schimbare majora in tenisul mondial! Presedintele FRT vrea sa mute turneul pe care il patroneaza de la Madrid la Berlin, anunta Prosport. Ar fi o lovitura uriasa, daca tinem cont ca Mutua Madrid Open este cel mai important turneu din Europa in circuitul WTA, singurul de categorie Premier .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )