Libnet.ro
UNICEF

15:30

Schimbari MAJORE in JUSTITIE! Klaus Iohannis a semnat decretele

B1 B1,
Schimbari MAJORE in JUSTITIE! Klaus Iohannis a semnat decretele

Administratia Prezidentialaanunta, marti, ca presedintele Klaus Iohannisa aprobat eliberarea din functie, dar si numirea mai multor judecatori si procurori. Decret privind eliberarea din func. continuă pe B1

Klaus Iohannis, decizii importante: Ei sunt noii AMBASADORI ai Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, mai multe decrete de acreditare a unor ambasadori. Decret privind acreditarea doamnei Gentiana Serbu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Repub.

KLAUS IOHANNIS: PSD vrea sa distruga Administratia de dragul baronilor locali

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca adoptarea Codului Administrativ prin ordonanta de urgenta este un grav atentat la adresa intregului sistem administrativ din Romania si ca PSD vrea sa demonstreze cu toata taria ca sfidarea romanilor este prioritatea zero a acestei guvernari.

Horoscop saptamanal 24-30 iunie. Schimbari majore pentru Capricorni

Saptamana 24-30 iunie 2019 aduce pentru Gemeni si Sagetatori vesti bune la locul de munca, iar pentru Balante o noua iubire. Capricornii vor face schimbari majore! Vezi ce au rezervat atrele fiecarei zodii in parte pentru ultima saptamana a lunii iunie.

PSD anunta schimbari majore in Legea adoptiei, dupa cazul din Baia de Arama. Cat de complicat va fi

Cazul fetitei din Baia de Arama, care a fost ridicata cu forta de un procuror in urma unei sentinte judecatoresti, continua sa faca valva. PSD anunta schimbari majore in Legea adoptiei, care ar urma sa fie imbunatatita. Anuntul a fost facut de Lia Olguta Vasilescu. Cum va arata Legea adoptiei daca va fi adoptata Secretarul .

HOROSCOPUL zodiei RAC. Apar schimbari majore pentru zodii - Varsatorii nu sunt in cea mai buna perioada

Pe 22 iunie am intratin zodia Racului. Apar schimbari majore pentru toate zodiile. HOROSCOP BERBEC - Familia si persoanele apropiate vor fi prioritatea ta in aceasta perioada. Esti mai schimbatoare.

Cat au castigat Klaus Iohannis si sotia sa Carmen, in 2018, doar din chirii. E o suma deloc de neglijat

Averea presedintelui Romaniei a fost un subiect mult discutat in spatiul public, mai ales din cauza diverselor controverse legate de casele pe care le detine. Cat au castigat, in 2018, Klaus si Carmen Iohannis din chirii? Klaus si Carmen Iohannis, castig din chirii Cuplul prezidential detine trei case si doua apartamente la Sibiu, oras in .

Barna, despre schimbarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni: Scopul meu si al aliantei USR-PLUS este de a castiga toate alegerile la care participam - UPDATE

Liderul USR Dan Barna a declarat ca alianta USR-PLUS isi propune sa castige alegerile prezidentiale din toamna, in conditiile in care candidatul ar urma sa fie desemnat in saptamanile viitoare, sugerand ca schimbarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni s-ar inscrie intr-un trend european de reconstructie politica. Barna a mai spus ca, pe termen lung, USR si PLUS ar putea fuziona, in conditiile in care au acelasi ADN.

KLAUS IOHANNIS: Guvernantii au datoria sa repare prejudiciul adus sistemului judiciar

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia Guvernului asupra noului semnal de alarma transmis de Comisia Europeana pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei Comisia de la Venetia) in opinia referitoare la modificarile succesive ale legilor Justitiei prin ordonante de urgenta.

Vicepremierul Suciu, dupa criticile aduse de Klaus Iohannis: Domnul presedinte este in continuare in campanie electorala

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltarii Regionale, a declarat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis este in continuare in campanie electorala, iar Codul administrativ adoptat de Guvern a fost sustinut.

Klaus Iohannis ataca dur adoptarea Codului administrativ prin OUG: Un grav atentat la adresa sistemului administrativ din Romania

Presedintele Klaus Iohannis considera ca adoptarea Codului administrativ prin ordonanta de urgenta reprezinta un grav atentat la adresa intregului sistem administrativ din Romania. PSD vrea sa.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )