Libnet.ro
UNICEF

17:45

Schimbari majore pentru romanii care locuiesc la bloc

Antena3 Antena3,
Schimbari majore pentru romanii care locuiesc la bloc

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a anuntat ca amplasarea camerelor de supraveghere la bloc, conditiile de functionare a sistemului si spatiile in care se. continuă pe Antena3

Avertismentul MAE pentru romanii care pleaca in Grecia

Vreme extrema in nordul Greciei. Dupa ce canicula a produs numeroase incendii de vegetatii devastatoare in aceasta vara, acum elenii se confrunta cu o alta problema naucitoare: inundatiile. Cea mai.

Be EU. Schimbari majore. Ce se intampla cu subventiile din agricultura

Se anunta schimbari majore in modul in care vor fi acordate subventiile pentru agricultura la nivelul Uniunii Europene. Oficialii de la Bruxelles vor sa evite pe viitor situatiile in care banii primiti din.

HOROSCOP complet pentru luna Septembrie: schimbari mari pentru toate zodiile! Capricornii isi gasesc jumatatea

Luna Septembrie aduce schimbari mari pentru toate semnele zodiacale. Iata ce ti-au rezervat si tie. BERBEC Ai energie sa faci lucruri noi si sa iti exprimi creativitatea. Vei invata sa iti folosesti emotiile mai.

Episcopia Greco-Catolica Oradea a deschis conturi pentru cei care doresc sa doneze pentru reconstruirea Palatului Episcopal

Episcopia Greco-Catolica de Oradea a deschis conturi speciale pentru reconstruirea Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea, la Banca Transilvania, dupa incendiul de sambata spre duminica in care aproximativ 1. 300 de metri patrati ai monumentului de patrimoniu au fost afectati.

Sfaturile sefului ANPC pentru cei care mananca vara la fast-food

Directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC) Paul Anghel atrage atentia asupra produselor fast-food si ii sfatuieste pe consumatori ca atunci cand cumpara din magazinele.

Augustin Lazar, despre statistica privind magistratii anchetati de DNA: O manipulare pentru persoane care sunt de conditie intelectuala foarte modesta

Spatiul public a explodat in aceasta saptamana odata cu statistica oferita de Inspectia Judiciara in care se arata ca peste 60% din magistrati au dosare inregistrate la DNA. Procurorul general Augustin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )