Libnet.ro
UNICEF

11:45

Schimbarile climaterice se misca mai repede decat noi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Schimbarile climaterice se misca mai repede decat noi

Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a declarat ca daca omenirea nu va face mai multe pentru a combate schimbarile climatice pana in 2020, riscam ca ele sa devina ireversibile, scrie BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Schimbarile climatice se misca mai repede decat noi

Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a declarat ca daca omenirea nu va face mai multe pentru a combate schimbarile climatice pana in 2020, riscam ca ele sa devina ireversibile, scrie BBC.

De ce sa nu te speli niciodata cu apa pe fata! E mai grav decat credeai

Multe femei au obiceiuri care imbatranesc pielea mai repede, dar la care multe dintre noi nici nu ne gandim. Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem si cum arata rutina corecta pentru ingrijirea fetei aflati de la Adina Oanceafarmacist si estetician.

Raspuns HALUCINANT al lui Liviu Pop: 12 poate fi mai mare decat 16, depinde cum privesti

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a declarat ca 12 poate fi mai mare decat 16, asa cum a aparut in manualul de clasa I, de Matematica, argumentand ca in baza numerica 10, 12 este mai mic decat 16.

Liviu Pop, despre greselile din manualele elevilor: 12 poate fi mai mare decat 16, depinde cum privesti

Liviu Pop, fostul ministru al Educatiei, a explicat ca cifra 12 poate sa fie mai mare decat 16, asa cum a vazut si in manualul de matematica de clasa I. Depine cum privesti, in baza cinci s-ar pute.

Copiii din clasa I invata ca 12 este mai mare decat 16

Un nou manual cu greseli, dintre cele realizate de editura Ministerului Educatiei Nationale MEN). Din manualul de Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, elevii invata ca numarul 12 este mai mare decat 16.

Piata imobiliara din Cluj-Napoca, mai mult decat dubla fata de 2014

Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare din Cluj Napoca a fost, anul trecut, de 594 milioane euro, mai mult decat dubla comparativ cu anul 2014, cand aceasta a fost 284 milioane euro, evidentiaza specialistii de la Veridio.

Un angajat la stat castiga cu 60% mai mult decat unul la privat. Randamentul la locul de munca a atins un minim istoric, in ciuda majorarilor spectaculoase de salarii

Un angajat la privat castiga, in medie, cu 60% mai putin decat un angajat din administratia publica. Acest procent va continua sa creasca. La fel si numarul angajatilor in primarii, ministere si.

Trafic-record la Aeroportul International din Cluj. Pasagerul cu numarul 2.000.000, inregistrat mai devreme decat in 2017

Reprezentantii Aeroportului International din Cluj au sarbatorit, zilele acestea, pasagerul cu numarul 2. Este un record, intrucat in 2017 calatorul cu numarul 2. 000 a fost inregistrat cu doua saptamani mai tarziu decat anul acesta.

Varsta de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt cei care vor iesi mai repede la pensie incepand de acum!

Schimbari majore in noua Lege a pensiilor. Initiativa legislativa care a fost lansata in dezbatere publica de Ministerul Muncii vine cu mai multe modificari, printre care si reducerea varstei de pensiona.

Alerta demografica: Romania a pierdut in anul protestelor anti-PSD peste 200.00 de romani, mai mult decat populatia Ploiestiului. 2017, cel mai mare exod din ultimii 8 ani

In timp ce coalitia PSD-ALDE se lauda cu cresteri de pensii si salarii pe hartie, Romania trece printr-o grava criza demografica. Potrivit datelor INS, nu mai putin de 219. 327 de romani au parasit tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )