Libnet.ro
UNICEF

22:15

Scindare in PSD: Ecaterina Andronescu vrea sa fie presedinte executiv

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Scindare in PSD: Ecaterina Andronescu vrea sa fie presedinte executiv

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educatiei si inca) o persoana controversata din Partidul Social Democrat, si-a depus joi candidatura la functia de presedinte executiv al partidului, lansand totodata un atac la actuala conducere. continuă pe Wall-Street Ro

Congres PSD: Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv

Senatoarea Ecaterina Andronescu si-a depus joi candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD la Congresul care va avea loc sambata, potrivit televiziunilor de stiri, desi aceasta a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca nu ar fi trebuit sa fie organizate alegeri la acest Congres. Din informatiile noastre, Andronescu si-a depus dosarul de candidatura fara sustinerea organizatiei sale, PSD Bucuresti, care de altfel o sustine pe Viorica Dancila pentru aceasta functie.

Congres PSD. Banicioiu: Eu, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu candidam pentru functia de presedinte executiv

Deputatul Nicolae Banicioiu a declarat, joi, ca pentru functia de presedinte executiv al PSD si-au depus candidaturile trei persoane: el, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu.

Congres PSD. Nicolae Banicioiu, primul candidat pentru functia de presedinte executiv. Ce mesaj are pentru colegii sai

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD, acesta fiind primul social-democrat intrat in lupta pentru pozitia detinuta in prezent de Niculae Badalau.

Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD

Ecaterina Andronescu vrea sa fie presedinte executiv al PSD. Fostul ministru al Educatiei a ajuns la sediul partidului din Kiseleff pentru a-si depune candidatura. Sambata, social-democratii se reunesc, .

Congres PSD. Viorica Dancila vrea sa fie mana dreapta a lui Dragnea. Lista completa cu candidatii

Peste 4. 000 de social-democrati sunt asteptati sambata la Congresul extraordinar al PSD pentru a-si alege noua conducere, adica presedintele executiv, secretarul general si cei 16 vicepresedinti. Pe ultima suta de metri, prim-ministrul Viorica Dancila foto) a intrat in cursa pentru functia de presedinte executiv, adica pentru a fi numarul doi in partid si mana dreapta a lui Liviu Dragnea.

Congresul PSD: Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura la functia de presedinte executiv al PSD, fara a avea insa sustinerea organizatiei sale/ Ecaterina Andronescu si-ar putea depune joi candidatura

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Victor Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, functie ocupata in prezent de senatorul Niculae Badalau, cel care inca nu s-a decis daca va mai candida pentru inca un mandat. Pe de alta parte, Banicioiu a explicat pentru HotNews. ro ca nu are inca semnatura de sustinere din partea organizatiei din care face parte, PSD Iasi, criteriu care i s-a transmis ca este obligatoriu potrivit deciziei Comitetului Executiv national pentru a putea candida. Senatoarea Ecaterina Andronescu, care provine din organizatia PSD Bucuresti, este de asemenea in carti pentru aceasta functie, ea anuntand insa ca se va decide joi daca isi depunde candidatura.

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa depunerea candidaturii la functia de presedinte executiv al PSD: Mi-am depus candidatura, cred in competitie deschisa

Ecaterina Andronescu a avut o prima reactie dupa ce joi si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. Fostul ministru al Educatiei a afirmat ca Vreau sa va rog din suflet sa.

SURSE Cine sunt cei cinci critici ai Congresului pregatit de Liviu Dragnea/ Banicioiu, posibil candidat la functia de presedinte executiv

Cinci voci importante din PSD au criticat astazi la sedinta CEX planurile lui Liviu Dragnea de a organiza un Congres in data de zece martie in care sa fie alesi noii vicepresedinti ai partidului pe cele opt regiuni, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Cei care s-au declarat impotriva sunt Codrin Stefanescu, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, Nicolae Banicioiu si Serban Nicolae.

Congres PSD: Organizatia PSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Gabriela Firea, o sustine pe Viorica Dancila in functia de presedinte executiv/ Dancila declarase ca nu va candida pentru o functie la Congres

Organizatia regionalaPSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Primarul General Gabriela Firea, a votat luni seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei,sa o sustina pe premierul Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al formatiunii, la congresul de sambata, functie ocupata in prezent de Niculae Badalau si pentru care doar deputatul Nicolae Banicioiu si-a anuntat in mod clar intentia de a candida. Decizia a fost luata in contextul in care si senatoarea Ecaterina Andronescu, membra in aceasta filiala a PSD, in prezent vicepresedinte PSD, ar intentiona sa candideze pentru aceasta functie, si ar avea teoretic nevoie de sustinerea organizatiei sale pentru a o face.

Ecaterina Andronescu, atac la adresa conducerii PSD. Ce spune fostul ministru despre candidatura sa la Congres

Senatorul Ecaterina Andronescu a lansat un atac dur la adresa actualei conduceri a PSD. Ea acuza faptul ca partidul isi incalca propriul regulament fortand candidatura unor membri care nu au recomandarea.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )