Libnet.ro
UNICEF

13:45

O scoala din Bucuresti a fost demolata in prima zi a anului scolar

Antena3 Antena3,
O scoala din Bucuresti a fost demolata in prima zi a anului scolar

Primarul sectorului 5, Daniel Florea, a declarat, luni, dupa inceperea lucrarilor de demolare a Scolii 141, care va fi reconstruita, ca aceasta va fi cea mai frumoasa si cea mai moderna unitate de. continuă pe Antena3

Aproximativ 284.000 de elevi si prescolari din Capitala incep luni cursurile anului scolar 2018-2019

Aproximativ 284. 000 de elevi si prescolari din Bucuresti incep luni cursurile anului scolar 2018-2019. Dintre acestia, potrivit planului de scolarizare, 250. 819 elevi si prescolari sunt in invatamant de stat si aproape 34. 000 in invatamantul particular.

Aproximativ 284.000 de elevi si prescolari din Capitala ncep luni cursurile anului scolar 2018-2019

Aproximativ 284. 000 de elevi si prescolari din Bucuresti incep luni cursurile anului scolar 2018-2019, relateaza Agerpres. 14 unitati scolare nu au autorizatie sanitara, iar 772 cladiri din invatamantul de stat nu au autorizatii ISU.

Prima zi de scoala, sarbatorita de Google cu un doodle special. Structura anului scolar

Prima zi de scoala Google Doodle:Google celebreaza prima zi de scoala cu un Doodle special pentru luni, 10 septembrie. Aproximativ 2,9 milioane de elevi incep luni scoala in intreaga tara. Anul.

Este prima data cand nu am fost invitat la deschiderea anului scolar

Fostul premier Victor Ponta a sustinut astazi, intr-o postare pe Facebook, ca este prima data cand, la solicitarea speciala a conducerii centrale a PSD, nu a putut sa fie prezent la Targu Jiu alaturi de elevi si profesori, macar in calitate de deputat, concluzia sa fiind ca Romania merge intr-o directie gresita, de ignoranta, ura si razbunare.

VIDEO Seful Jandarmeriei si-a trimis un subaltern sa-i citeasca discursul la festivitatea de deschidere a anului scolar

Mii de copii si parinti au participat luni, 10 septembrie, la deschiderea anului scolar la o scoala de top. La eveniment a luat cuvantul si un reprezentant al Jandarmeriei Romane, trimis de superiori sa dea citire unui discurs al sefului Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile.

Danilet, la deschiderea anului scolar: Le-am urat sa nu se intalneasca cu oamenii legii decat in astfel de imprejurari minunate!

Invitat la deschiderea anului preuniversitar la o scoala din Cluj, judecatorul Cristi Danilet le-a vorbit elevilor, profesorilor si parintilor despre lege, drepturi, respect si indatoriri.

Presedintele Klaus Iohannis participa la deschiderea anului scolar de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis participa luni, 10 septembrie, la festivitatea de deschidere a anului scolar 2018-2019, la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia.

Un troleibuz din Bucuresti, blocat de o dubita in trafic. Soferul RATB scoate capul pe geam si ii striga celuilalt: Eu car suflete. Replica barbatului i-a lasat masca pe toti

Situatie incredibila in traficul din Bucuresti. Un calator a povestit un incident in timp ce mergea cu troleibuzul. Mijlocul de transport a fost blocat de o dubita, asa ca soferul a dat geamul jos si i-a.

O tanara de 22 de ani a murit intr-un spital din Bucuresti. Cauza decesului: Neelucidata!

O tanara in varsta de 22 de ani, din Arges, a murit intr-un spital din Bucuresti dupa ce medicii i-au asigurat familia ca nu are nimic grav. Nimeni nu stie deocamdata cauza decesului. Gabriel.

Accident grav la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Un barbat a cazut in gol de la sase metri

Un accident grav a avut loc la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Un angajat al institutiei a cazut in gol de la peste zece metri. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )