Libnet.ro
UNICEF

17:30

Scoala din Romania incepe cu ore remediale si ore de consolidare: explicatiile ministrului Cimpeanu

Playtech Playtech,
Scoala din Romania incepe cu ore remediale si ore de consolidare: explicatiile ministrului Cimpeanu

Pentru ca sunt constienti de pierderile inregistrate de elevi in perioada cursurilor online, oficialii din Educatie s-au gandit la mai multe solutii: orele remediale si orele de. continuă pe Playtech

Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania: imi e destul de greu

Indragita cantareata urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Desi nu este pentru prima oara cand trece prin asta, se pare ca este mai stresata ca oricand. Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania Este vorba despre Olguta Berbec, care urmeaza sa nasca lunea viitoare pentru a doua oara. Se .

Ministru din Romania, otravit cu mercur! Mihai Gadea a scos tot adevarul la iveala

Acuzatia potrivit careia Doina Pana ar fi fost otravita chiar in timpul mandatului, a fost confirmata, in urma unor expertize oficiale. Aceste expertize au fost efectuate de catrei cei de la Institutul de Medicina Legala, dar si de o expertiza a medicilor de la Parhon. Ministru din Romania, otravit cu mercur! Expertiza endocrinologica ar urma .

Imagini rusinoase cu femeia arbitru din Romania. Face videochat: nu voia sa se afle asa ceva

In spatiul public au aparut imagini cu femeia arbitru din Romania care face videochat. Fotografiile cu aceasta l-au deconspirat pe fotbalistul parior de la Gloria Buzau. Femeia arbitru din Romania care face videochat Scandalul fotbalistului de la Gloria Buzau, Marius Ionita, prins in timp ce paria impotriva echipei sale, escaladeaza. O persoana anonima a trimis .

Cod galben de vant puternic in 35 de judete din Romania. Rafalele vor depasi 65 kmh

Meteorologii ANM au emis mai multe alterte de timp cod galben, pentru intensificari ale vantului, valabile in 35 de judete din Romania si in Bucuresti. Rafalele vor ajunge pana la 65 de kmh, iar la altitudini.

VTEX tripleaza echipa din Romania si investeste 10 milioane de euro in regiune

VTEX, solutie integrata de comert, marketplace si Order Management System OMS), va investi 10 milioane de euro, in urmatorii doi ani, in dezvoltarea regiunii coordonate din Romania. Pentru anul in curs, VTEX are in plan investitii de peste 3 milioane de euro, in timp ce, in 2020, bugetul de investitii a fost de 1,5 milioane de dolari.

O femeie din Romania a murit in aceeasi zi in care s-a vaccinat anti-covid. Ce probleme de sanatate avea

Etapa a doua din campania de vaccinare anti-covid este in plina desfasurare. Sunt multe necunoscute in privinta vaccinului Pfizer. Au inceput sa apara pacienti care sunt vaccinati, cu diferite efecte secundare. Daca pana acum au fost doar efecte simple, de data asta vorbim de un deces al unei femei din Bacau. in Bacau primul deces .

Artista din Romania care nu a fost uitata. Ce a povestit la 80 de ani (exclusiv)

Dupa ce isi incheie cariera, multi actori sunt lasati uitarii. Totusi exista si multi care, cu drag trec prin amintirile celor care ii urmareau altadata. Artista care nu a fost uitata a acordat un interviu in exclusivitate pentru impact. ro la varsta de 80 de ani. Desi anii au trecut, artista nu a fost uitata Vocea .

Leonard Doroftei s-a mutat definitiv din Romania. Cu ce se ocupa acum, departe de casa: M-am simtit vandut si tradat

Leonard Doroftei 50 de ani) a plecat din Romania, dupa ani de zile in care a avut diverse tensiuni cu autoritatile locale. in cele din urma, mica sa afacere, barul din Ploiesti s-a inchis. Sa fi ramas in.

MAE: Guvernele din Romania si Spania vor avea o sedinta comuna in prima parte a acestui an

Guvernele din Romania si Spania vor avea o sedinta comuna in prima parte a acestui an, cu ocazia implinirii a 140 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice. Cei doi ministri de externe, Bogdan Aurescu .

Posibilul focar de tulpina noua de SARS-CoV2 de la scoala din Bucuresti: inca 7 persoane testate pozitiv la COVID-19, se asteapta secventierea

Inca 7 persoane au fost testate pozitiv la COVID-19 la Scoala nr. 28 din Bucuresti, unde este posibil focar cu noua tulpina SARS-CoV2 din Marea Britanie. Se asteapta secventierea probelor pentru a vedea daca in cazul acestor pacienti este vorba despre noua tulpina. La aceasta scoala, alte 9 persoane, contacti ai unui pacient confirmat cu noua tulpina, au fost testate pozitiv la COVID-19 inca de sambata si sunt asteptate rezultatele secventierii, pentru identificarea noii tulpini.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )