Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cod galben de vant puternic in 35 de judete din Romania. Rafalele vor depasi 65 kmh

B1 B1,
Cod galben de vant puternic in 35 de judete din Romania. Rafalele vor depasi 65 kmh

Meteorologii ANM au emis mai multe alterte de timp cod galben, pentru intensificari ale vantului, valabile in 35 de judete din Romania si in Bucuresti. Rafalele vor ajunge pana la 65 de kmh, iar la altitudini. continuă pe B1

Cod galben de vant puternic in 35 de judete, pana la ora 19.00. Ulterior, rafalele vor continua in 11 judete, pana marti dimineata

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de vant puternic, valabila in 35 de judete, pana la ora 19. Ulterior, rafalele vor continua in 11 judete, pana marti dimineata.

Meteo. Cod galben de vant puternic in mare parte din tara, cu rafale de pana la 70 kmh, pana luni seara

Cea mai mare parte a tarii este vizata de o alerta Cod galben de vant puternic, la munte, incepand de luni ora 10. 00 pana la ora 19.

Alerta meteo: Cod galben de vant puternic pana marti dimineata

Vremea rea pune stapanire pe toata tara. Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de vant puternic, valabila in 35 de judete, pana la ora 19. Ulterior, rafalele vor continua in 11 judete, printre cre si Calarasi, pana marti dimineata.

Cod galben si portocaliu de vant puternic, pana luni dimineata, in mai multe judete ale tarii. Unde lovesc ninsorile

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari de vant puternic. Pana luni dimineata, in Banat si in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali va fi cod galben, iar la altitudini mari va fi cod portocaliu. Luni, in intreaga tara vor fi rafale de vant puternic.

Prognoza meteo: Cod galben in 17 judete. Ceata densa, precipitatii mixte, polei si rafale de vant puternic

Administratia Nationala de Meteorolgie a emis mai multe avertizari de cod galben, duminica dimineata. Sunt vizate 17 judete, undeceata densa,precipitatii mixte, poleiului si ghetusului, rafale.

Vremea se schimba brusc. Vantputernic, cuaspect tornadic! Avertisment pentru populatie

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de vant puternic, valabila in zeci de judete, pana la ora 19.

Prognoza meteo pana la sfarsitul lunii ianuarie. Vremea se raceste de duminica seara. Avertizari de ninsori si vant puternic

Frigul revine in Romania dupa ultimele zile in acre temepraturile au fost primavaratice. Meteorologii au emis mai multe avertizari de ninsori si de vant puternic. Temperaturile scad incepand de duminica seara.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata si ghetus. Vezi zonele vizate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de ceata si ghetus pentru judetele Covasna si Harghita. Mai exact, in localitatile Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc,.

Cod galben de inundatii, pentru mai multe bazine hidrografice

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare Cod galben de.

Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania: imi e destul de greu

Indragita cantareata urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Desi nu este pentru prima oara cand trece prin asta, se pare ca este mai stresata ca oricand. Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania Este vorba despre Olguta Berbec, care urmeaza sa nasca lunea viitoare pentru a doua oara. Se .

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )