Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum functiona una dintre cele mai mari retele de trafic de migranti din Europa. Rolul ofiterului sub acoperire

Adevărul Adevărul,
Cum functiona una dintre cele mai mari retele de trafic de migranti din Europa. Rolul ofiterului sub acoperire

O sentinta a Curtii de Apel Timisoara, care a emis decizia finala in cazul unei uriase grupari de trafic de migranti, scoate la iveala modul in care migranti din Orient ajung ilegal in Europa, tranzitand Romania. Timisoara era un punct cheie pe harta traficului de migranti. continuă pe Adevărul

Cele mai mari pensii din Romania care nu sunt speciale: au platit contributii fabuloase la stat

Cei mai multi dintre noi asociaza pensiile de zeci de mii de lei cu ideea pensiilor speciale, acelea care sunt platite de statul roman in fiecare luna, dar nu se bazeaza pe contributii.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la electocasnice si magazinele unde le gasesti

A mai ramas putin pana laBlack Friday2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagraa preturilor. Pandemia de Covid-19 a dat peste cap cifrele multor retaileri si producatori, iar.

Alba, Bucuresti, Cluj si Harghita inregistreaza cele mai mari rate de infectare cu coronavirus, peste 3 la mie. 24 judete au trecut de 1,5

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, vineri, la 201. 032 de infectari si 6. 245 de decese, dupa confirmarea a inca 5. 028 de cazuri, retestarea pozitiva a inca 876 de persoane si decesul a 82 de pacienti CO.

Alba, Bucuresti si Cluj inregistreaza cele mai mari rate de infectare cu coronavirus, peste 3 la mie. 23 judete au trecut de 1,5

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, joi, la 196. 004 de infectari si 6. 163 de decese, dupa confirmarea a inca 4. 902 de cazuri, retestarea pozitiva a inca 939 de persoane si decesul a 98 de pacienti.

Un nou focar de COVID, la unul din cele mai mari spitale din tara. O sectie de Chirurgie de la Floreasca, inchisa

Un alt focar de coronavirus este la Spitalul Floreasca din Capitala, una dintre cele mai mari si mai importante unitati medicale din tara.

De ce spun specialistii ca frunzele uscate sunt un fertilizator grozav. A le da foc este cea mai mare prostie

Specialistii sunt de parere ca una dintre cele mai mari greseli pe care o poate face proprietarul unei gradini este sa arunce frunzele la gunoi sau sa le dea foc. Inginerul agronom Iulian Arhip explica, pentru Adevarul, de ce.

Parisul in doi cele mai bune atractii pentru un weekend romantic

Parisul este considerat a fi unul dintre cele mai romantice locuri din lume. Nu este surprinzator faptul ca este ales adesea pentru escapade de weekend in doi. Aici se pune adesea cea mai importanta intrebare din viata multor oameni: Te casatoresti cu mine? Ce merita sa vezi in timpul unei astfel de calatorii pentru ca aceasta sa fie de neuitat si sa te faca sa simti spiritul romantic al Parisului?.

Oamenii care si-au creat propria retea wireless ca sa vezi ca orice e posibil

Un trib nativ american din Dakota de Sud a rezolvat una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta scolile tribale pe fondul pandemiei Covid-19. A elaborat un plan de furnizare a.

Traian Berbeceanu, 7 ani de la ziua cea mai neagra din viata de politist. Mesajele care i-au cutremurat pe romani

In urma cu sapte ani, Traian Berbeceanu trecea printr-una dintre cele mai negre zile din cariera sa. Acum, fostul politist din Deva este numit prefect al Capitalei.

Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rau oricui, in mod intentionat

Fiecare dintre noi are o latura intunecata, impletita cu alta luminoasa, insa unii au o inclinatie spre cea negativa. Rezumandu-ne la astrologie, potrivit unui clasament facut pe baza trasaturilor de personalitate si a datelor statistice, exista un top 10 al zodiilor care isi predispun nativii la rau. Studiu: cele mai periculoase zodii. Nativii care fac .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )