Libnet.ro
UNICEF

06:45

Scolile si liceele din Capitala se inchid azi la ora 17.00 din cauza furtunii

Hotnews Hotnews,
 Scolile si liceele din Capitala se inchid azi la ora 17.00 din cauza furtunii

Scolile si liceele din Capitala vor avea program miercuri doar pana la ora 17. 00, din cauza avertizarii meteo de vant si furtuni emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, a transmis Mihaela Ciho, inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, potrivit Agerpres. Primarul general Gabriela Firea a declarat miercuri ca va cere Inspectoratului Scolar sa ia legatura cu toate liceele si scolile care au program dupa-amiaza sa vada in ce masura elevii pot ajunge mai devreme acasa. continuă pe Hotnews

UPDATE Scolile si liceele din Capitala vor avea miercuri program pana la ora 17.00 din cauza furtunii

Scolile si liceele din Capitala vor avea program miercuri doar pana la ora 17. 00, din cauza avertizarii meteo de vant si furtuni emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, a transmis Mihaela Ciho, inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, potrivit Agerpres. Primarul general Gabriela Firea a declarat miercuri, in cadrul comandamentului de pregatire a masurilor necesare pentru protejarea populatiei in cazul producerii in Bucuresti a fenomenelor meteo extreme, ca va solicita Inspectoratului Scolar sa ia legatura cu toate liceele si scolile care au program dupa-amiaza sa vada in ce masura elevii si liceenii pot sa ajunga mai devreme acasa.

Gabriela Firea: Scolile si liceele din Capitala ar putea avea miercuri program scurt din cauza furtunii

Scolile si liceele din Capitala ar putea avea program miercuri doar pana la ora 18. 00, din cauza avertizarii meteo de vant si furtuni emisa de Administratia Nationala de Meteorologie de miercuri de la ora 20. 00 pana joi, la ora la 3. 00 dimineata. Primarul general Gabriela Firea a declarat miercuri, in cadrul comandamentului de pregatire a masurilor necesare pentru protejarea populatiei in cazul producerii in Bucuresti a fenomenelor meteo extreme, ca va solicita Inspectoratului Scolar sa ia legatura cu toate liceele si scolile care au program dupa-amiaza sa vada in ce masura elevii si liceenii pot sa ajunga mai devreme acasa.

Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii din Capitala

ACTUALIZARE 22:12 Un barbat a murit, in aceasta seara, dupa ce a fost lovit de un copac prabusit din cauza vantului puternic in Sectorul 5 al Capitalei, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov. *ACTUALIZARE 21:14 ISU Bucuresti - Ilfov: Copaci cazuti pe carosabil, pe fire de electricitate si pe o masina, in urma ploii si vantului din Capitala *ACTUALIZARE 20:10 Grindina de mari dimensiuni in Teleorman, zeci de masini fiind avariate *ACTUALIZARE 17:54 Haos in traficul din Bucuresti: nu se circula in cele mai importante zone *Vezi in textul articolului masurile si recomandarile IGSU in caz de furtuna.

Legenda numelor statiilor de metrou din Capitala. Care este singurul peron din Bucuresti aflat la suprafata

Cum fiecare denumire are propria-i legenda, la fel se intampla si in cazul statiilor de metrou din Capitala. Transportul subteran bucurestean se intinde pe aproape 70 de kilometri si se.

Traian Basescu, extrem de virulent la adresa alertei meteo din Capitala: Introducerea spaimelor catre populatie din cauza faptului ca in Romania, toamna, bate vantul

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a avut un mesaj extrem de critic la adresa autoritatilor locale din Bucuresti care au alertat populatia privind o posibila furtuna violenta ce ar lovi.

Blocaj pe linia tramvaiului 41, din Capitala. Sute de calatori, in statii

Circulatia tramvaielor de pe linia 41 a fost oprita, din cauza masinilor care au ramas blocate in trafic, potrivit realitatea. net. O coloana de mai multe tramvaie s-a format atat la capatul de la.

Mesaje de alarmare despre vijelia din Capitala: Situatia ciclonului e mult mai grava decat s-a anuntat

Mai multi locuitori din Bucuresti au primit un mesaj de alarmare despre furtuna, care pare a fi spam, de la un numar necunoscut. Buna! Am un client care lucreaza direct cu Firea in PMB si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )