Libnet.ro
UNICEF

21:30

Scolile vor fi inchise maine in judetul Prahova din cauza vremii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scolile vor fi inchise maine in judetul Prahova din cauza vremii

Autoritatile din Prahova au decis suspendarea in toate unitatile de invatamant din judet, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit, masura fiind luata in conditiile in care Prahova este unul dintre judetele pentru care meteorologii au emis avertizare cod portocaliu de vreme rea, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Lista actualizata a judetelor unde scolile vor fi inchise vineri. Unde pot fi dusi copiii

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare sunt suspendate integral- pentru ziua de vineri- in judetele Giurgiu, Dambovita, Prahova, Teleorman, Buzau, Dolj, Calarasi,Ilfov, Olt,Ialomita cu exceptia gradinitelor cu program prelungit)si in municipiul Bucuresti, potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare.

Scolile vor fi inchise vineri in Ilfov, Calarasi, Olt, Ialomita si Bucuresti, din cauza conditiilor meteorologice

Inspectoratele scolare judetene din Ilfov, Calarasi si Olt au decis sa inchida vineri toate scolile si gradinitele, din cauza conditiilor meteorologice. In Ialomita, vineri vor fi inchise scolile, insa raman deschise gradinitele cu program scolar prelungit. Amintim ca si in Bucuresti scolile si gradinitele se inchid vineri, dupa cum a anuntat in urma cu o zi primarul general Gabriela Firea.

Lista judetelor in care scolile vor fi inchise vineri

Scolile si gradinitele din Ialomita, Ilfov, Calarasi, Olt si municipiul Bucuresti vor fi inchise vineri din cauza conditiilor meteo dificile, au transmis autoritatile locale. Din acelasi motiv, in Ialomita vor fi inchise toate unitatile de invatamant cu exceptia gradinitelor cu program prelungit.

Scolile din Bucuresti ar putea fi inchise joi si vineri din cauza zapezii

Scolile din Bucuresti ar putea fi inchise joi si vineri din cauza zapezii. Primaria Capitalei analizeaza daca va fi cazul sa ia aceasta decizie si a cerut toate datele de la meteorologi pentru a vedea cat de.

Scolile vor fi inchise si vineri din cauza vremii. Elevii din Capitala si Calarasi nu merg la ore

Scolile din judetul Calarasi si din Capitala vor fi inchise vineri din cauza vremii, au anuntat cei e la ISU. Judetul Calarasi va fi sub cod portocaliu de ninsoare incepand de joi seara pana.

Lista judetelor in care scolile vor fi inchise vineri

Vremea rea inchide unitatile de invatamant din mai multe judete din tara. Scolile si gradinitele din Ialomita, Ilfov, Calarasi, Olt si municipiul Bucuresti vor fi inchise vineri din cauza.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta ia in discutie sa inchida scolile in Prahova din cauza vremii nefavorabile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova se intruneste, joi dimineata, la ora 8. 30 in sedinta de urgenta din cauza avertizarii de cod portocaliu care intra in vigoare incepand de joi, ora 23. in timpul sedintei se va decide daca scolile din judet se vor inchide vineri.

Scolile din Bucuresti se inchid vineri din cauza zapezii

45 - Scolile din Bucuresti vor fi inchise vineri din cauza ninsorii. ANM a emis o avertizare de ger si viscol, valabila pana joi dimineata la ora 10. Vor fi temperaturi cu 10 grade mai scazute.

Scoli inchise vineri, in mai multe judete, din cauza vremii

Scolile din mai multe judete vor fi inchise vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Bucurestiul si 14 judete sunt vizate de un cod portocaliu de ninsori, viscol si frig, valabil pana pe 23 martie.

Se inchid scolile. Cursuri suspendate vineri, 23 martie, din cauza viscolului

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, intrunit miercuri la Prefectura Calarasi a decis suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant pe 23 martie. Din cauza con ditiilor meteo nefavorabile, cursurile sunt suspendate vineri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )