Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce scrie presa internationala despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier al Romaniei

B1 B1,
Ce scrie presa internationala despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier al Romaniei

Presa internationala a relatatdemisia premierului Romaniei, Ludovic Orban, potrivit careiafortele politice liberale au sanse mari sa ramana la guvernare in urma alegerilor parlamentare din 6. continuă pe B1

Ce scrie presa internationala despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier al Romaniei

Presa internationala a relatatdemisia premierului Romaniei, Ludovic Orban, potrivit careiafortele politice liberale au sanse mari sa ramana la guvernare in urma alegerilor parlamentare din 6.

Eugen Tomac, despre demisia lui Ludovic Orban: Se pare ca premierul si-a asumat rezultatul obtinut la alegeri

Eugen Tomac, liderul PMP, a declarat ca demisia lui Ludovic Orban din functia de premier inseama ca acesta si-a asumat rezultatul obtinut la alegerile parlamentare. Da, se pare ca premierul si-a asumat.

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre demisia lui Ludovic Orban

Principalele agentii de presa internationale au relatat, luni seara, despre demisia premierului Romaniei, Ludovic Orban, notand insa ca fortele politice liberale au sanse mari sa ramana la guvernare.

Ce scrie presa internationala despre alegerile din Romania: Absenteism record insa un rezultat important pentru UE Victorie pentru centru-dreapta Un nou grup eurosceptic a obtinut 9% din voturi

Presa internationala a relatat pe larg despre alegerile din Romania, notand la unison rata record a absenteismului pe fondul pandemiei de COVID-19 si impactul pe care l-a avut coronavirusul in rezultatul final al alegerilor.

Gabriela Firea: Demisia lui Ludovic Orban nu este suficienta. Ministrii care au ingropat domeniile sanatatii, economiei si educatiei trebuie sa plece imediat (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a sustinut, marti, ca demisia lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului nu este suficienta si ca ar trebui sa plece de la Palatul Victoria si ministri de la.

Reuters a publicat stirea cu demisia lui Ludovic Orban ilustrand cu poza lui Viktor Orban

Se intampla si la case mai mari. Agentia de presa Reuters a publicat rapid o stire cu demisia premierului roman Ludovic Orban din fruntea guvernului, doar ca a ilustrat din greseala cu poza premierul maghiar Viktor Orban.

Sedinta a liderilor PNL dupa demisia lui Ludovic Orban: Conducerea liberala discuta despre strategia de negociere pentru formarea noii majoritati parlamentare. Sefii PNL se intalnesc apoi cu Klaus Iohannis

O sedinta a conducerii PNL are loc marti dimineata in contextul recentei demisii a lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului. Liderii liberali se reunesc, incepand cu ora 10. 00, pentru a pregati strategia.

Marcel Ciolacu se contrazice de pe o zi pe alta: Duminica i-a cerut demisia lui Ludovic Orban, luni l-a acuzat ca arunca tara in haos, depunandu-si mandatul

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a avut o reactie critica dupa ce liderul PNL, Ludovic Orban, si-a depus mandatul de premier, ca urmare a rezultatelor obtinute de liberali la alegerile parlamentare. Ciolacu.

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar desemnat dupa demisia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat caisi depune mandatul de prim-ministru, luni seara. Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnatpremier interimarde presedintele Romaniei,.

Ciolos, despre demisia lui Orban: Era nevoie de un semnal ca se poate trece mai departe la negocieri pentru guvern Daca presedintele ma va desemna premier, sunt gata sa-mi asum

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dacian Ciolos, spune despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier ca era nevoie de un semnal ca se poate trece mai departe la negocieri pentru formarea unei majoritati si desemnarea unui premier. El afirma ca este gata sa isi asume responsabilitatea guvernarii ca sef al executivului, insa la negocieri nu se poate merge cu conditii ultimative.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2723 seconds )