Libnet.ro
UNICEF

07:30

Scriitorul Matei Visniec, la Adevarul Live: Nu-mi permit luxul de a astepta inspiratia

Adevărul Adevărul,
Scriitorul Matei Visniec, la Adevarul Live: Nu-mi permit luxul de a astepta inspiratia

Scriitorul Matei Visniec, unul dintre cei mai cunoscuti dramaturgi din strainatate, vorbeste la Adevarul Live, de la 13. 00, despre ultimele sale volume, Negustorul de inceputuri de roman si Omul din care a fost extras raul, lansate si in Romania ieri, la Libraria Humanitas Cismigiu. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Scriitorul Matei Visniec, din marele, in micul Paris

Scriitorul Matei Visniec, unul dintre cei mai cunoscuti dramaturgi din strainatate, vorbeste la Adevarul Live, de la 13. 00, despre ultimele sale volume, Negustorul de inceputuri de roman si Omul din care a fost extras raul, lansate si in Romania ieri, la Libraria Humanitas Cismigiu.

Despre drumul de la facultate la primul job, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la 14:00 vom vorbi despre cum pot studentii sa faca legatura dintre facultate si piata muncii, de ce aptitudini au nevoie si cum pot sa dezvolte abilitatile profesionale de care au nevoie si pe care nu le invata la universitate.

Despre drumul de la facultate la primul job, la Adevarul Live de la 14.00

Astazi, la Adevarul Live de la 14:00 vom vorbi despre cum pot studentii sa faca legatura dintre facultate si piata muncii, de ce aptitudini au nevoie si cum pot sa dezvolte abilitatile profesionale de care au nevoie si pe care nu le invata la universitate.

Adevarul Live, ora 11.00. Cartianu comenteaza iminenta arestare a Elenei Udrea

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza la Adevarul Live ziua cea mai grea pentru Elena Udrea, dupa ce parlamentarii au votat aseara ridicarea imunitatii deputatului PMP, la cererea procurorilor.

Adevarul LIVE, ora 13.00. Cartianu despre cele trei cereri exceptionale de arestare a Elenei Udrea

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul LIVE, de la ora 13. 00, cazul Elena Udrea din Parlamentul Romaniei. DNA a cerut alesilor ridicarea imunitatii fostei sefe a Partidului Miscarea Populara pentru ca aceasta sa poata fi cercetata penal si arestata.

Adevarul Live, ora 12.00. Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL, despre planul liberalilor de a prelua puterea

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, este invitat, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live. Stroe va vorbi despre ridicarea imunitatii Elenei Udrea, despre noua majoritate parlamentara si despre proiectul de guvernare al PNL.

Ora 11.00, Adevarul Live: Omul doi in PMP, eurodeputatul Siegfried Muresan, despre parteneriatul cu Traian Basescu

Europarlamentarul Siegfried Muresan, ales ieri prim-vicepresedinte PMP, este invitatul unei noi editii Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a vorbi despre aparitia-surpriza a fostului presedinte Traian Basescu la Congresul PMP si despre scandalul care o are in prim-plan pe fostul presedinte al PMP, Elena Udrea.

Adevarul Live. Siegfried Muresan: PMP va vota in favoarea urmaririi penale a Elenei Udrea

Europarlamentarul Siegfried Muresan, ales duminica prim-vicepresedinte PMP, a vorbit la Adevarul Live despre planurile PMP in contextul schimbarii conducerii si a subliniat ca partidul se va baza pe experienta fostului presedinte Traian Basescu. De asemenea, eurodeputatul a sustinut ca deputatii PMP vor vota in favoarea inceperii urmaririi penale a Elenei Udrea, dar nu a specificat cum vor vota acestia in cazul cererii de arestare preventiva.

Matei Visniec, la Cafeneaua critica

Cititorii il pot intalni pe Matei Visniec in aceasta seara la Club A. Poet, dramaturg, prozator si jurnalist reputat, Matei Visniec este astazi, la 59 de ani impliniti pe 29 ianuarie 2015), unul dintre cei cunoscuti scriitori romani contemporani. Stabilit din 1989 in Franta, la Paris, cu o cariera de tanar poet de succes si cu un prim set de piese de teatru deja scrise, el a devenit de-atunci incoace un prolific dramaturg, jucat pe numeroase scene romanesti, franceze si de pe alte meridiane ale lumii.

Adevarul Live, ora 12.00: Poate Grecia sa evite falimentul fara ajutorul UE si FMI?

Premierul elen Alexis Tsipras a confirmat duminica faptul ca va rupe acordurile de finantare cu UE si FMI, denuntand conditiile imprumuturilor si cerand, in schimb, un credit de tranzitie, care sa ajute tara sa evite intrarea in incapacitate de plata in viitorul apropiat. De la ora 12. 00, profesorul universitar Daniel Daianu explica daca pot guvernantii de la Atena sa reformeze economia Greciei fara ajutorul FMI si UE.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )