Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Sanatatii vrea desfacerea contractelor de munca pentru cei care iau mita in sistemul sanitar

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii vrea desfacerea contractelor de munca pentru cei care iau mita in sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta ca are toleranta zero fata de luarea de mita de catre angajatii din sistem si asteapta un punct de vedere din partea juristilor, pentru a vedea daca se pot introduceri prevederi care sa duca direct la desfacerea contractului de munca. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii: Nu cred ca exista o solutie magica, dar trebuie sa iesim din zodia spagii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi seara la B1 Tv ca nu crede ca exista o solutie magica pentru eradicarea platilor informale din spitale, dar ca trebuie sa iesim din zodia spagii si ca se cauta solutii pentru descurajarea acestui fenomen, relateaza Agerpres.

Ce avere are ministrul sanatatii, Victor Costache

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, detine sase terenuri, doua autoturisme, o motocicleta, case de locuit in Sibiu, Iasi si Valcea cota parte), un apartament cota parte) si bijuterii si un ceas in va.

Cine este primul sot al Anamariei Prodan. Momente grele pentru cei doi dupa ce una dintre fiicele lor a ajuns la spital

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au una dintre cele mai longevive relatii din showbiz-ul romanesc. Multi stiu ca pe langa legatura frumoasa pe care o au, ambii se inteleg de minune si cu fostii soti, cu care au copii. Acestia au ramas la bine si la greu tot impreuna. De curand, Sarah s-a accidentat, moment .

Ministrul Sanatatii,Victor Costache: Eu nu cred in nimic din ce este restrictiv si ce este impus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca nu este de acord cu introducerea vaccinarii obligatorii, ci mai degraba in campanii ample de constientizare. Costache a precizat ca aproape un milion de persoane au fost vaccinate cu vaccinul antigripal achizitionat de Ministerul Sanatatii, dar a afirmat ca si in acest an dozele au ajuns prea tarziu in teritoriu, la pacienti.

Ministrul Sanatatii intervine in scandalul de la Spitalul Judetean Ilfov

Ministerul Sanatatii a solicitat conducerii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) demarare.

Ministrul Justitiei vrea o intalnire cu presedintele CEDO

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni, ca va stabili in aceasta saptamana o intalnire cu presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului, pentru a discuta despre planurile Guvernului in domeniul Justitiei si despre situatia infractionalitatii in acest moment, potrivit Agerpres.

Ministrul Afacerilor Interne critica Jandarmeria Bucuresti pentru faptul ca nu a desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018. Avertismentul transmis de Marcel Vela (VIDEO)

Unitatile de jandarmi din Craiova, Constanta si Ploiesti au desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018, dar cea din Bucuresti nu, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, in timpu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )