Libnet.ro
UNICEF

16:15

Scrisoare publica de sprijin a procurorul general Augustin Lazar semnata de 200 de magistrati: Solicitare expresa adresata lui Tudorel Toader

B1 B1,
Scrisoare publica de sprijin a procurorul general Augustin Lazar semnata de 200 de magistrati: Solicitare expresa adresata lui Tudorel Toader

Magistratii se solidarizeaza cu procurorul general Augustin Lazar in fata criticilor aduse de Tudorel Toader care a si declansat procedura de evaluare a activitatii acestuia, procedura care foarte posibil se va. continuă pe B1

200 de magistrati isi exprima sustinerea fata de procurorul general Augustin Lazar. Acestia i-au scris ministrului Tudorel Toader

Peste 200 de magistrati i-au transmis o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in care isi exprima sustinerea fata de procurorul general Augustin Lazar.

LIVEVIDEO Procurorul general, Augustin Lazar, declaratie de presa, de la ora 15.00

Procurorul general, Augustin Lazar, sustine luni, la ora 15. 00, o declaratie de presa privind corespondenta legata de protocoalele dintre Ministerul Public si SRI, la sediul Parchetului General.

VIDEO Procurorul general, Augustin Lazar, declaratie de presa: Este o perioada foarte sensibila pentru statul de drept si pentru justitie / O manipulare penibila

Procurorul General, Augustin Lazar, a prezentat, luni, corespondenta cu ministrul Justitiei si CSM, spunand ca prima adresa a fost facuta in 13 martie 2017, iar urmatoarea adresa este din 19 martie, cand ministrul Justitiei cere detalii despre protocoale si desecretizarea. Manipularea opiniei publice este folosita ca instrument pentru destabilizarea activitatii procurorilor. Aceasta declaratie are rolul de a stabili adevarul. Consider si o chestiune de onoare si o datorie profesionala sa clarific toate suspiciunile si interpretarile false aparute abundent in spatiul public, a spus el, comentand ca este o perioada foarte sensibila pentru statul de drept si pentru justitie.

Procurorul general Augustin Lazar face publice protocoalele dintre Ministerul Public si SRI

Procurorul general al Romaniei va prezenta corespondenta intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii pe marginea protocoalelor incheiate intre cele doua institutii. Magistratul va face declaratii pe acest subiect luni, in jurul pranzului.

Motive pentru revocarea procurorului general Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca declanseaza procedura de evaluare a activitatii manageriale a procurorului general, Augustin Lazar, in contextul protocoalelor incheiate cu SRI. El a.

Tudorel Toader ii raspunde lui Augustin Lazar: Va fi revocat procurorul general? (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca marti va oferi un raspuns acuzatiilor facute de procurorul general Augustin Lazar. La sosirea la Ministerul Justitiei, Tudorel Toader a precizat ca va sustine.

Tudorel Toader sustine la ora 18.00 o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar cu privire la protocoalele incheiate cu SRI

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, pentru astazi la ora 18. 00, o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar in scandalul protocoalelor incheiate cu SRI. Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, ieri, ca Toader stia din luna martie despre protocolul incheiat intre Ministerul Public si SRI. Reactia lui Lazar a venit ca urmare a anuntului facut de ministru cu privire la evaluarea sefului Parchetului General.

Laura Codruta Kovesi, rasfatara de Augustin Lazar, la Parchetul General

Procurorul general, Augustin Lazar, o rasfata pe Laura Codruta Kovesi. Aceasta are la dispozitie un birou urias in sediul Parchetului General, in conditiile in care ceilalti sefi de servicii si procurori st.

Augustin Lazar iese la atac: Tudorel Toader a mintit pe Facebook. Documentele nu mint! (VIDEO)

Razboi deschis intre procurorul general Augustin Lazar si ministrul Justitiei, Tudorel Toader! Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de evaluarea a activitatii manageriale a procurorului general aducand.

Augustin Lazar ii raspunde lui Tudorel Toader: De ce au existat doua protocoale si ce a vrut sa spuna prin inginerii

Procurorul general Augustin Lazar ii raspunde lui Tudorel Toader dupa declaratia de presa a ministrului de marti seara in care s-a aratat nedumerit de existenta a doua protocoale. Explic existenta a.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )