Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scrisoarea tulburatoare a lui George Stanca, semnata cu o zi inainte sa moara: Lasam in urma picaturi de viata

Adevărul Adevărul,
Scrisoarea tulburatoare a lui George Stanca, semnata cu o zi inainte sa moara: Lasam in urma picaturi de viata

Poetul si publicistul George Stanca a murit la varsta de 71 de ani, iar cu doar o zi inainte a semnat ceea ce avea sa fie ultima sa scrisoare, un text tulburator adresat celui mai bun prieten al sau, actorul Vladimir Gaitan. continuă pe Adevărul

Vladimir Gaitan, reactie emotionanta dupa scrisoarea pe care George Stanca i-a adresat-o inainte de a muri. Ce si-au promis in ultima discutie avuta

Actorul Vladimir Gaitan 72 de ani), caruia George Stanca i-a scris un text tulburator cu doar o zi inainte sa moara, a vorbit in termeni emotionanti despre cel care i-a fost prieten bun.

George Stanca a murit. Ultima scrisoare a cunoscutului jurnalist. A fost scrisa cu patru zile inainte de a muri

George Stanca a murit. Pe 31 ianuarie, George Stanca publica in Click, ultima sa scrisoare. ii era adresata lui Alexandru Mironov. Esti de departe cel mai cunoscut jurnalist de stiinta si tehnica de la noi.

GEORGE STANCA A MURIT. Editorial sfasietor: Ultimele clipe

GEORGE STANCA A MURIT la varsta de 71 de ani. Poet, scriitor, jurnalist si pamfletar, George Stanca a fost un fan infocat al echipei de fotbal Rapid. in urma cu sapte ani, cand Rapidul intra in insolventa,.

George Stanca RIP. Jeg sau nger? Dada, sa vad cum TU te judeci

George Stanca a murit iar tu vrei sa stii ce-i George Stanca. Adevarul? George a murit pentru ca oamenii mor. Chiar de sunt jegosi sau ingeri.

A murit cunoscutul ziarist GEORGE STANCA!

Soc in lumea presei! Cunoscutul ziarist, poet si publicist George Stanca a incetat din viata, la varsta de 71 de ani. A fost norocul meu Nicolae Stanca tatal meu biologic a divortat de mama.

Adrian Nastase, mesaj cutremurator dupa moartea jurnalistului George Stanca

Jurnalistul George Stanca a murit, luni, la varsta de 71 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: George Stanca a murit la varsta de 71 de ani. Jurnalistul a suferit un stop.

Reactii emotionante dupa moartea jurnalistului George Stanca. E o pierdere reala

Actorul Vladimir Gaitan a primit vestea trecerii in nefiinta a jurnalistului George Stanca ca un soc. Actorul a marturisit ca se stiau de multi ani si erau foarte apropiati. Ne stim de foarte.

Scriitorul si ziaristul George Stanca a murit la 71 de ani

Scriitorul si ziaristul George Stanca a murit luni la varsta de 71 de ani, scrie tabloidul Click!, la care acesta lucra din 2007.

George Stanca a murit la varsta de 71 de ani. Jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator

George Stanca a murit la varsta de 71 de ani. Vom reveni cu amanunte.

A murit George Stanca. Scriitorul avea 71 de ani

Poetul si publicistul George Stanca a murit la varsta de 71 de ani, dupa ce in ultimele luni a fost grav bolnav. El era internat la spitalul Sfanta Maria.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )