Libnet.ro
UNICEF

05:15

Scrisoarea unui politist care l-a anchetat pe pedofilul din lift. Ce i-a transmis acesta ministrului de Interne este incredibil

Antena3 Antena3,
Scrisoarea unui politist care l-a anchetat pe pedofilul din lift. Ce i-a transmis acesta ministrului de Interne este incredibil

Carmen Dan, ministrul de Interne, a cerut demisii in masa, ale sefilor din Politia Romana, dupa mediatizatul caz al pedofilului politist. Seful direct al lui Eugen Stan a fost suspendat din functie,. continuă pe Antena3

Noi imagini cu pedofilul din Capitala: Procurorii au extins cercetarile si pentru alte zone din Bucuresti(FOTO)

Pedofilul care a agresat doi copii in liftul unui bloc din Capitala este inca liber, la doua zile de la producerea incidentului. intre timp, procurorii au extins cercetarile in acest caz,.

Noi imagini cu pedofilul din Capitala: Procurorii au extins cercetarile si pentru alte zone din Bucuresti(FOTO, VIDEO)

Pedofilul care a agresat doi copii in liftul unui bloc din Capitala este inca liber, la doua zile de la producerea incidentului. intre timp, procurorii au extins cercetarile in acest caz,.

Un interlop periculos cere tuturor apropiatilor sa il gaseasca pe pedofilul din Capitala (FOTO)

Se anunta vremuri dificile pentru politistul pedofil care a hartuit doi minori in liftul unui bloc din Drumul Taberei! Interlopul Sandu Geamanu le-a cerut tuturor apropriatilor sai sa il caute si.

PEDOFILUL din Capitala A FOST PRINS! INDIVIDUL a recunoscut AGRESIUNEA DIN LIFT!

Dupa 3 zile de cautari, politistii au reusit sa il prinda pe barbatul care a hartuit sexual doi minori in liftul unui bloc din Drumul Taberei. Conform primelor informatii furnizate de Digi24, b.

Declaratii de ultima ora la Ministerul de Interne despre pedofilul din lift

Ministerul de Interne a facut primele declaratii despre pedofilul care a agresat doi copii intr-un lift din Drumul Taberei, din Capitala. Exista deja o mare tensiune, iar ministrul Afacerilor Interne n.

Lider al sindicatului Agentilor de Politie, despre pedofilul din lift: Sefii politistului sa demisioneze

Liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie, Iulian Surugiu, a declarat ca pedofilul care a agresat doi copii in lift putea fi recunoscut mai repede avand in vedere faptul ca.

Ce avere are pedofilul din lift. Barbatul este agent la Politia Rutiera a Capitalei

Barbatul care a agresat doi copii intr-un lift din Drumul Taberei a fost prins. Aceasta este agent la Brigada Rutiera a Capitalei. Potrivit ultimei declaratii de avere, din martie 2017, barbatul are un.

Informatie bomba: Pedofilul din Capitala este agent de politie (VIDEO)

Informatii socante apar in dosarul barbatului care a abuzat doi minori vineri in Drumul Taberei. Conform unorBiroului de presa al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti,.

Politia publica noi imagini cu pedofilul din Drumul Taberei. Ce mesaj ii transmit autoritatile

Politia Romana a dat publicitatii, prin intermediul Facebook, noi imagini cu agresorul celor doi copii din Drumul Taberei. Te vom gasi! Esti prioritatea noastra transmite Politia.

Pedofilul din Drumul Taberei, de negasit de doua zile. Zece barbati, audiati de politisti

Cel putin zece persoane au fost audiate de politisti, in cazul suspectului de pedofilie din Drumul Taberei. Acesta este cautat de doua zile si nu exista informatii ca ancheta ar progresa in vreun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )