Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce scriu agentiile de presa din strainatate despre alegerile din Romania

Antena3 Antena3,
Ce scriu agentiile de presa din strainatate despre alegerile din Romania

Agentia France Presse, Reuters, Associated Press si ANSA relateaza despre victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale din Romania, notand ca scrutinul a fost marcat de probleme pentru. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Rog romanii din strainatate sa mearga la vot

Presedintele TraianBasescu a i-a rugat, vineri seara, in cadrul unei conferinte de presa, la PalatulCotroceni, pe romanii din strainatate sa mearga la vot pentru a-si alege presedintele. Peste .

Muhulet: BES a transmis o circulara catre sectiile din strainatate - votarea se inchide la ora 21.00

Biroul electoral pentru sectiile de votare din strainatate a transmis o circulara catre toate sectiile din diaspora sa respecte prevederile legale potrivit carora votarea se inchide la ora 21. 00, a anuntat,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Exista semnale ca se incearca blocarea sectiilor din strainatate

Vicepremierul Daniel Constantin a afirmat duminica, la Pitesti, ca exista informatii potrivit carora s-ar intentiona ca multi alegatori din strainatate sa iasa la vot dupa ora 16,00, pentru a bloca .

ONG-uri fac apel la presedintii sectiilor de votare din strainatate

Mai multe organizatii non-guvernamentale solicita cer presedintilor sectiilor de votare din strainatate sa le permita romanilor sa isi exercite dreptul de vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Exista semnale ca se incearca blocarea sectiilor din strainatate

Vicepremierul Daniel Constantin a afirmat duminica, la Pitesti, ca exista informatii potrivit carora s-ar intentiona ca multi alegatori din strainatate sa iasa la vot dupa ora 16,00, pentru a bloca .

Zeci de romani din strainatate s-au asezat la coada inca de sambata seara pentru a putea vota

Zeci de romani din strainatate s-au asezat la coada inca de sambata seara, pentru a putea vota in turul doi al alegerilor prezidentiale, multi dintre venind de la sute de kilometri, cu autocare inchiriate,.

O familie de romani genereaza un nou scandal in presa din Marea Britanie

Presa din Marea Birtanie critica aspru cazul unui imigrant roman care lucreaza in Marea Britanie si intentioneaza sa isi aduca familia in aceasta tara si sa ceara indemnizatii sociale in valoare de 25. 000 de lire 31. 000 de euro), relateaza Mediafax.

MAE nu deschide sectii noi de vot in diaspora. Melescanu repeta ca Biroul Electoral pentru Strainatate organizeaza alegerile

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a declarat, vineri, ca reitereaza ca nu MAE se ocupa de organizarea alegerilor, ci Biroul Electoral pentru Strainatate, in contextul in care BEC a anuntat miercuri ca ministerul poate hotari sa deschisa noi sectii de votare. De asemenea, Melescanu le-a cerut romanilor din diaspora sa mearga la vot cat mai devreme, ca sa nu se faca aglomeratie.

New York Times, despre alegerile de duminica: Totul este o problema de incredere

Adevarata batalie in alegerile de duminica este care dintre candidati, care par de acord asupra problemelor importante, ii poate poate convinge pe romani ca nu va slabi institutiile democratice si centraliza.

Care sunt INTENTIILE lui Klaus Iohannis. Presa straina scrie despre miscarea pe care o pregateste noul presedinte

Jurnalistii din intreaga lume au urmarit indeaproape cel de-al doilea tur de scrutin. Au scris pagini intregi despre desfasurarea acestuia, dar si despre cei doi contracandidati ce s-au luptat pentru a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )