Libnet.ro
UNICEF

18:31

Sebastian Ghita, atac la DNA! Deputatul cere redeschiderea anchetei care il vizeaza pe procurorul Mircea Negulescu (VIDEO)

B1 B1,
Sebastian Ghita, atac la DNA! Deputatul cere redeschiderea anchetei care il vizeaza pe procurorul Mircea Negulescu (VIDEO)

Sebastian Ghita, atac la DNA! Deputatul reclama abuzuri ale procurorilor anticoruptie, informeaza B1 TV. Acesta cere redeschiderea anchetei care il vizeaza pe procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti. continuă pe B1

Deputatul Sebastian Ghita, din nou, in fata magistratilor. Vineri se va judeca al doilea proces al controversatului om de afaceri, in care este acuzat, printre altele, de santaj, dare de mita si conducere fara permis

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns, vineri, in fata magistratilor, in dosarul trimis in judecata de DNA la sfarsitul lunii iunie, in care este acuzat, printre altele, de santaj, dare de mita si conducere fara permis.

Ca tot omul, ne mai bucuram, ne mai suparam. Sebastian GHITA a explicat MOMENTUL ARTISTIC alaturi de Bogdan DIACONU!

Sebastian Ghita a vorbit despre filmuletul in care a aparut pe internet, alaturi de Bogdan Diaconu, la o petrecere, si cantau. Nu, nu am facut armata. Filmuletul a fost pus de noi, live pe F.

VIDEO. Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu canta pentru Mihai Gadea

Liderii PRU, Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, au interpretat un foarte cunoscut cantec popular unguresc si au declarat ca dedica aceasta interpretare muzicala lui Mihai Gadea de la Antena 3.

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )