Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sebastian Ghita continua seria atacurile la adresa lui Kovesi: Face dosare pe banda rulanta celor de la inalta Curte, CSM si Inspectia Judiciara

B1 B1,
Sebastian Ghita continua seria atacurile la adresa lui Kovesi: Face dosare pe banda rulanta celor de la inalta Curte, CSM si Inspectia Judiciara

Sebastian Ghita a continuat seria atacurilor la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si dupa ce s-a terminat de difuzat interviul cu Ion Cristoiu. intr-o interventie telefonica din Belgrad, fostul de. continuă pe B1

Sebastian Ghita: Cred ca va fi schimbata Kovesi

Sebastian Ghita sustine ca Laura Codruta Kovesi va fi schimbata de la sefia DNA. Mai mult, Ghita ii traseaza sarcina de serviciu ministrului Justitiei Tudorel Toader. Sa sesizeze CCR-ul daca seful.

Sebastian Ghita: Da, voi difuza inregistrarea cu Kovesi

Sebastian Ghita a spus intr-o Editie speciala, la Antena 3, ca va difuza inregistrarile video pe .

Sebastian Ghita, despre relatia dintre Elena Udrea si servicii

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, continua seria dezvaluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita vorbeste despre relatia dintre Elena Udrea si servicii. Aceasta ar fi fost.

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri incendiare despre Laura Codruta Kovesi

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, a scos la iveala noi amanunte incendiare in interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita sustine ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-ar fi indemnat sa.

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri: Cum s-a implicat Kovesi in preluarea Realitatea TV

Seria dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita din Serbia a continuat luni seara cu un nou episod din interviul acordat de acesta lui Ion Cristoiu. Luni, acesta a vorbit despre o implicare a sefei DNA, Laura.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce Sebastian Ghita a afirmat ca i-a dat bani pentru o masina

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi neaga categori ca ar fi primit bani de la Sebastian Ghita. Faptul ca am primit bani de la Sebastian Ghita este o minciuna incalificabila si, prin urmare, in.

S-A TERMINAT! Sebastian Ghita anunta ca VA DIFUZA inregistrarea cu KOVESI! APEL catre DRAGNEA: Sa sesizeze CURTEA CONSTITUTIONALA...

Sebastian Ghita a anuntat duminica seara ca urmeaza sa difuzeze inregistrarile video pe care le detine cu Laura Codruta Kovesi de la el de acasa. intr-o interventie telefonica la Antena 3, fostul.

Sebastian Ghita sustine ca i-ar fi oferit bani Laurei Codruta Kovesi pentru achizitionarea unei masini

Sebastian Ghita, aflat in prezent in Belgrad, in mijlocul procedurilor legale de extradare, a declarat la Antena 3 ca, in anul 2012, i-ar fi dat Laurei Codruta Kovesi suma de 7. 000 de euro pentru achizitionarea unui autoturism.

UPDATE Sebastian Ghita sustine ca i-ar fi oferit bani Laurei Codruta Kovesi pentru achizitionarea unei masini. Reactia sefei DNA: Este o minciuna incalificabila

Sebastian Ghita, aflat in prezent in Belgrad, in mijlocul procedurilor legale de extradare, a declarat la Antena 3 ca, in anul 2012, i-ar fi dat Laurei Codruta Kovesi suma de 7. 000 de euro pentru achizitionarea unui autoturism. Sefa DNA a catalogat acesta informatie drept o minciuna incalificabila, si a precizat ca va urma caile legale in aceasta situatie.

Andronic: Kovesi a primit bani de la Sebastian Ghita

Laura Codruta Kovesi a primit bani de la Sebastian Ghita pentru a-si cumpara o masina, in perioada in care a lucrat la Bruxelles, sustine jurnalistul Dan Andronic, intr-un nou episod Noi suntem statul,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )