Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sebastian Ghita, despre petrecerile SRI: Daniel Morar si Traian Basescu nu veneau. Altfel, toti voiau sa ajunga la cat mai multe petreceri si cat mai restranse

B1 B1,
Sebastian Ghita, despre petrecerile SRI: Daniel Morar si Traian Basescu nu veneau. Altfel, toti voiau sa ajunga la cat mai multe petreceri si cat mai restranse

Sebastian Ghita a vorbit, intr-un interviu, despre petrecerile SRI. Acesta i-a spus jurnalistului Ion Cristoiu ca toti politicienii erau doritori sa participe la astfel de evenimente si, in acelasi timp, voiau. continuă pe B1

Sebastian Ghita, despre cum a cunoscut-o pe Kovesi: Era coada si m-am incris si eu la coada, ca toata lumea

Sebastian Ghita povestit cum a cunoscut-o pe Laura Codruta Kovesi. Ea era procuror general si cred ca am cunoscut-o la una dintre zilele acestea, fie 1 Decembrie, fie ziua SRI-ului, a spus.

Sebastian Ghita, detalii de la petrecerile SRI: Erau si demnitari care nu erau invitati. Unii erau prostuti, altii aveau gura prea mare a doua zi

Sebastian Ghita i-a spus lui Ion Cristoiu cum alegea SRI oamenii din politica pe care ii invita la petreceri. Erau si demnitari care nu erau invitati. Unii erau prostuti, altii aveau gura prea mare a doua.

Sebastian Ghita: in Romania, politicienii se ascund ca ilegalistii si nu ii cauta nimeni. Nu vad o problema in a schimba informatii cu SRI-ul. E firesc si util

Fostul deputat, Sebastian Ghita, pe numele caruia inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a emis un mandat european de arestare, a declarat, miercuri, ca nu considera o problema schimbarea de informatii cu SRI atunci cand se intocmeste lista unui cabinet. Acesta a spus ca, in locul lui Victor Ponta si al lui Liviu Dragnea, ar recunoaste foarte repede, argumentand ca e firesc si normal sa colaborezi cu SRI atunci cand stabilesti Guvernul.

Sebastian Ghita: Poate politicienii asteptau o protectie de la SRI... / Onea si Negulescu sunt egali cu criminalii

Sebastian Ghita a sustinut ca se poate ca politicienii sa se fi asteptat la o protectie din partea SRI, dar, chiar si asa, obiceiul de la DNA de a falsifica probe este o crima. Nu se mai poate.

Din cinci televiziuni de stiri, patru au legaturi cu serviciile! Sebastian Ghita: Dan Voiculescu, Cozmin Gusa, Zoltan Teszari au relatii cu SRI (VIDEO)

Patronii a patru televiziuni de stiri, din cele cinci existente pe piata din Romania, au relatii cu serviciile secrete! O recunoaste chiar Sebastian Ghita, un apropiat al serviciilor, prezent timp de multi ani.

Sebastian Ghita: Coldea radea si o facea pe miratu cand ii vorbeam de abuzurile DNA / El zicea de cei de la DNA ca au innebunit

Sebastian Ghita a fost vazut in Romaniaultima data pe 19 decembrie, la o reuniune de bilant a SRI cu parlamentarii care au facut parte din Comisia parlamentara de Control alServiciului. El.

Sebastian Ghita: Coldea radea si o facea pe miratu cand ii vorbeam de abuzurile DNA / El zicea de cei de la DNA ca au innebunit (VIDEO)

Sebastian Ghita a fost vazut in Romaniaultima data pe 19 decembrie, la o reuniune de bilant a SRI cu parlamentarii care au facut parte din Comisia parlamentara de Control alServiciului. El.

Sebastian Ghita, noi declaratii despre faimoasa poza: Presedintele Iohannis.... / Cristoiu: Proba exista! in poza apare si socrul lui Ghita

Sebastian Ghita i-a aratat jurnalistului Ion Cristoiu faimoasa poza cu Laura Codruta Kovesi, facuta chiar in locuinta lui. Jurnalistul a confirmat ca imaginea exista si a sustinut ca Laura Kovesi.

Jurnalistul Ion Cristoiu ofera detalii despre poza lui Sebastian Ghita

Jurnalistul Ion Cristoiu a oferit detalii despre poza lui Sebastian Ghita care ar dovedi ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa. in spate sunt butoaie. E o fotografie facuta cu telefonul.

Sebastian Ghita, intrebat de ce nu arata POZA CU KOVESI, vorbeste despre nevoia de SUPRAVIETUIRE

Sebastian Ghita a promis ca va face curand publica poza care demonstreaza ca Laura Kovesi a fost in locuinta sa. Nu o va face insa chiar acum deoarece considera ca trebuie sa fie mai prudent si sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )