Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sebastian Ghita, noi declaratii despre faimoasa poza: Presedintele Iohannis.... / Cristoiu: Proba exista! in poza apare si socrul lui Ghita

B1 B1,
Sebastian Ghita, noi declaratii despre faimoasa poza: Presedintele Iohannis.... / Cristoiu: Proba exista! in poza apare si socrul lui Ghita

Sebastian Ghita i-a aratat jurnalistului Ion Cristoiu faimoasa poza cu Laura Codruta Kovesi, facuta chiar in locuinta lui. Jurnalistul a confirmat ca imaginea exista si a sustinut ca Laura Kovesi. continuă pe B1

Reactia DNA, dupa ce a Sebastian Ghita a spus ca are o poza secreta cu Laura Codruta Kovesi: Nu comentam situatii ipotetice

DNA a venit cu o prima reactie dupa ce Sebastian Ghita iar fi aratat o poza secreta cu Laura Coduta Kovesi. Nu dam reactii la situatii ipotetice. Stim noi daca acolo era poza sau cei-a aratat,.

Calin Popescu Tariceanu: Sebastian Ghita face un lucru extrem de curajos si extrem de util

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca Sebastian Ghita a spus lucruri foarte interesante in interviu si a catalogat actiunea acestuia ca fiind un lucru extrem de curajos si extrem de util. Acesta a mai spus ca lectia pe care trebuie sa o inteleaga cei care au cochetat cu statul paralel crezand ca vor fi protejati este ca vor fi socotiti un fel de produs care se consuma si expira.

Sebastian Ghita: Un ambasador l-a AMENINTAT pe Dragnea. Ponta stie

Sebastian Ghita a declarat, miercuri seara, ca presedintele PSD afost amenintat de un ambasador, pe vremea cand era ministru, iar acest lucru este stiut de Vasile Dancu, Victor Ponta, dar si de.

Socrul lui Sebastian Ghita: Laura Kovesi a venit la petrecere si nu era singura. Era o petrecere de familie, prieteneasca

Dumitru Carstea, socrul lui Sebastian Ghita, a vorbit despre petrecerea din casa afaceristului, la care a participat si Laura Codruta Kovesi. Stire in curs de actualizare .

Jurnalistul Ion Cristoiu ofera detalii despre poza lui Sebastian Ghita

Jurnalistul Ion Cristoiu a oferit detalii despre poza lui Sebastian Ghita care ar dovedi ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa. in spate sunt butoaie. E o fotografie facuta cu telefonul.

Sebastian Ghita, intrebat de ce nu arata POZA CU KOVESI, vorbeste despre nevoia de SUPRAVIETUIRE

Sebastian Ghita a promis ca va face curand publica poza care demonstreaza ca Laura Kovesi a fost in locuinta sa. Nu o va face insa chiar acum deoarece considera ca trebuie sa fie mai prudent si sa se.

Cristoiu rupe tacerea despre celebra poza a lui Ghita cu Kovesi, la crama

Sebastian Ghita i-a aratat jurnalistului Ion Cristoiu o fotografie din telefon in care sustine ca ap.

Cum arata, de fapt, POZA pe care i-a aratat-o Sebastian Ghita lui Ion Cristoiu, in care apare Kovesi?! Nimeni NU SE ASTEPTA LA ASTA (FOTO)

Dupa ce Sebastian Ghita i-a aratat fotografia lui Ion Cristoiu in care ar aparea Laura Codruta Kovesi, acasa la el, pe internet au aparut tot felul de glume. Internautii au publicat aceasta poza, spunand .

Kovesi, prima reactie dupa poza cu ea pe care Sebastian Ghita i-ar fi prezentat-o lui Ion Cristoiu (VIDEO)

Sebastian Ghita a sustinut intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu in Serbia ca ar avea o poza in care se vede ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa, cei doi avand o relatie.

Sebastian Ghita spune ca are un filmulet cu Kovesi, dar e o problema si pentru mine

Sebastian Ghita a declarat ca poza cu Laura Codruta Kovesi pe care i-a aratat-o jurnalistului Ion Cristoiu este, de fapt, o inregistrare. Afaceristul a refuzat sa confirme sau sa infirme o informatie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )