Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Ghita, dezvaluiri despre fotografiile de la Paris in care apar Udrea si Bica. Cine a avut interes sa le publice

Antena3 Antena3,
Sebastian Ghita, dezvaluiri despre fotografiile de la Paris in care apar Udrea si Bica. Cine a avut interes sa le publice

Sebastian Ghita a precizat, intr-un interviu, ca zece oameni din Bucuresti stiau ca vor aparea pozele cu Elena Udrea si Alina Bica din Franta, fostul deputat precizand ca nu el a facut site-ul pe care au. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita, dezvaluire despre porecla data de George Maior binomului Florian Coldea- Laura Codruta Kovesi

Sebastian Ghita a dezvaluit in episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu faptul ca fostul director SRI George Maior se amuza de multe ori si le spunea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct SRI, si Laurei.

Sebastian Ghita spune ca i va da lui Tudorel Toader, care se va afla luni la Belgrad, un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca ii va da luni ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care se va afla la Belgrad, un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare, invocand probele false din dosarul sau, informeaza news. ro.

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri incendiare despre Laura Codruta Kovesi

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, a scos la iveala noi amanunte incendiare in interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita sustine ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-ar fi indemnat sa.

Presa srba: Documentele privind extradarea lui Sebastian Ghita nu au ajuns nca la nalta Curte din Belgrad

Jurnalistii sarbi afirma ca documentele privind lamuririle suplimentare solicitate de justitia din Serbia pentru judecarea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, si despre care ministrul Justitiei din Romania, Tudorel Toader, spunea ca au fost transmise autoritatilor din tara vecina in 9 martie, nu au ajuns inca la inalta Curte din Belgrad, scrie digi24. ro.

Sebastian Ghita dezvaluie de ce Oana Stancu si Adrian Ursu au plecat de la Realitatea TV: Eu eram proasta clasei

Fostul deputat Sebastian Ghita a dezvaluit motivul pentru care jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au plecat de la Realitatea TV la Antena 3. Ghita a dat de inteles, in interviul pe care i l-a acord.

Sebastian Ghita spune ca ii va da lui Tudorel Toader, care se va afla luni la Belgrad, un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca ii va da luni ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care se va afla la Belgrad, un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare, invocand probele false din dosarul sau.

Sorin Ovidiu Vintu, noi dezvaluiri: George Maior era pe statul de plata al lui Sebastian Ghita

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a venit marti cu noi dezvaluiri din puscarie in contextul scandalului mediatic ce a aparut prin interviul lui Sebastian Ghita in care acesta povesteste despre relatia sa cu.

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri: Cum s-a implicat Kovesi in preluarea Realitatea TV

Seria dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita din Serbia a continuat luni seara cu un nou episod din interviul acordat de acesta lui Ion Cristoiu. Luni, acesta a vorbit despre o implicare a sefei DNA, Laura.

Sebastian Ghita vorbeste de o posibila implicare a lui Florian Coldea in operatiunea pozelor de la Paris cu Udrea si Bica: E greu sa te feresti de SRI

Sebastian Ghita a vorbit in episodul difuzat luni din interviul acordat din Serbia lui Ion Cristoiu despre operatiunea de publicare a pozelor cu Elena Udrea si Alina Bica. Fostul deputat negat vehement ca el.

Sebastian Ghita, despre relatia dintre Elena Udrea si servicii

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, continua seria dezvaluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita vorbeste despre relatia dintre Elena Udrea si servicii. Aceasta ar fi fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )