Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sebastian Ghita, a treia inregistrare VIDEO difuzata de Romania TV dupa disparitie: Va voi povesti cum Kovesi, impreuna cu mine, a vrut sa distruga Realitatea TV

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Ghita, a treia inregistrare VIDEO difuzata de Romania TV dupa disparitie: Va voi povesti cum Kovesi, impreuna cu mine, a vrut sa distruga Realitatea TV

Romania TV publica o noua inregistrare cu Sebastian Ghita in care acesta anunta dezvaluiri despre modul cum se fac anumite dosare in Romania, cu accent pe dosarul Realitatea Media. Ghita o acuza pe Codruta Kovesi ca l-ar fi contactat sa stabileasca impreuna cum sa distruga Realitatea TV. Ceea ce au facut cu Vantu, cu Voiculescu, cu Patriciu si cu Adamescu vor sa faca si cu mine azi, se victimizeaza Sebastian Ghita. continuă pe Hotnews

Sa luam aminte cum se cuvine la dezvaluirile domnului Sebastian Ghita

Sebastian Ghita ne-a invitat sa verificam documentele pe care le-a prezentat miercuri intr-un mesaj video, dar nu ne ajuta deloc sa o facem: aceste documente nu sunt accesibile nicaieri in format electronic si, mai ales, intr-un mod lizibil. Nu ne ramane decat sa le verificam in conditiile dictate de domnul Ghita. Si le luam pe rand - scrie jurnalistul Liviu Avram pe blogul sau de pe adevarul. ro.

5 ianuarie, zi decisiva pentru Sebastian Ghita. inalta Curte de Casatie va judeca dupa Revelion arestarea preventiva a fostului deputat

Cererea de schimbarea a masurii preventive din control judiciar pe cautiune in arest preventiv in lipsa solicitata de procurorii DNA din Ploiesti in cazul fugarului Sebastian Ghita va fi judecata in data de 5 ianuarie la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Sebastian Ghita afla pe 5 ianuarie daca va fi arestat in lipsa

Inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca va lua in discutie pe 5 ianuarie inlocuirea masurii controlului judiciar pe cautiune cu masura arestarii preventive in lipsa in cazul lui Sebastian Ghita, dupa ce fostul deputat a incalcat conditiile impuse de controlul judiciar.

Un vortex temporal l-a inghitit pe Sebastian Ghita |OPINIE

Adevarul despre inculpatul fugar Sebastian Ghita este dincolo de noi. Asa cum toata lumea stie ca Zamolxe face jogging si acum prin tunelurile energetice din Bucegi pana la Marile Piramide, initiatii cunosc bine ca pe DN1, spre Ploiesti, cam pe la Puchenii Mosneni, e un vortex temporal care se deschide la cateva minute dupa ora 23.

Cum s-au fasait marturiile incendiare ale lui Sebastian Ghita. Povestea autodenuntului mincinos

Fostul deputat Sebastian Ghita 38 de ani) s-a incurcat in declaratii in fata procurorilor, atunci cand a trebuit sa aduca probe pentru a sustine autodenuntul cu privire la acoperirea unui presupus plagiat in teza de doctorat a procurorului-sef al DNA. Drept urmare, procurorii au clasat cazul pe 19 decembrie, motivand ca fapta nu exista din lipsa de probe.

Jurnalistul Dan Andronic cere o comisie parlamentara de ancheta in cazul dezvaluirilor lui Sebastian Ghita

Dezvaluirile lui Sebastian Ghita revin in actualitate. Acestea sunt interpretate in detaliu intr-un material publicat de Evenimentul Zilei. in articol, jurnalistul Dan Andronic explica.

Cererea DNA de arestare a lui Sebastian Ghita, dezbatuta de ICCJ pe 5 ianuarie

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) va lua in dezbatere, pe 5 ianuarie 2017, cererea DNA de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat Sebastian Ghita, informeaza Agerpres.

Fostul deputat Sebastian Ghita va afla pe 5 ianuarie daca va fi arestat in lipsa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca va lua in discutie, pe 5 ianuarie, inlocuirea masurii controlului judiciar pe cautiune cu masura arestarii preventive in lipsa in cazul lui Sebastian Ghita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )