Libnet.ro
UNICEF

16:00

Secretarul General al Guvernului, Antonel Tanase, a demisionat din functie

B1 B1,
Secretarul General al Guvernului, Antonel Tanase, a demisionat din functie

Antonel Tanase, Secretarul General al Guvernului, si-a prezentat demisia din functie, in cursul zilei de marti. Antonel Tanase a demisionat SGG este o structura cu personalitate. continuă pe B1

Secretarul general al guvernului, Antonel Tanase, demisioneaza din functie la cererea premierului interimar Nicolae Ciuca

Secretarul general al guvernului, Antonel Tanase, a declarat pentru G4media. ro ca va demisiona din functie in cursul zilei de azi.

Demisie noua in Guvern! Secretarul general al Guvernului renunta la functie la cererea premierului interimar

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, demisioneaza din functie, marti, la cererea premierului interimar Nicolae Ciuca, transmite Mediafax.

Cad primele capete de la Guvern dupa demisia lui Orban. Antonel Tanase si-a depus mandatul la cererea lui Ciuca

Alegeri parlamentare 2020. Antonel Tanase, secretarul general al Guvernului, a confirmat ca isi va da demisia din functie ocupata, in conditiile in care i-a fost solicitata de premierul interimar.

Abia instalat in functie, premierul Ciuca l-a schimbat pe secretarul general al Guvernului

Abia instalat in functia de sef interimar al Cabinetului, premierul Ciuca l-a schimbat pe secretarul.

Demisie din AUR - secretarul general al organizatiei de tineret

Secretarul general al Organizatiei de Tineret a AUR, Ariadna Cirligeanu, si-a anuntat demisia: A venit momentul sa ma retrag, pentru a-mi dedica timpul si energia in viata civica pentru romanii din Basarabia, din Nordul Bucovinei, pentru unire, pentru idealul Romaniei Mari.

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie pe Virgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie, marti seara, peVirgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului, potrivitstiripesurse. ro. Tot.

Prima decizie a lui Ciuca, premier interimar: I-a cerut demisia sefului SGG, care s-a conformat- UPDATE

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, a demisionat marti, la cererea premierului interimar, Nicolae Ciuca. UPDATE in locul acestuia ar putea fi numit interimar Dragos Condrea, director juridic in cadrul SGG, potrivit unor surse HotNews. ro.

Dragos Condrea, jurist, este noul secretar general al Guvernului

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciuca l-a numit astazi pe Dragos Condrea in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Numirea lui Condrea a fost facuta in urma demisiei lui Antonel Tanase din aceasta functie. Potrivit CV-ului, Condrea a fost director juridic in cadrul SGG, functie pe care a ocupat-o in perioada mai 2009 pana in prezent. Vezi cine este Dragos Condrea.

EFECTUL ALEGERILOR PARLAMENTARE: Ludovic Orban a demisionat din fruntea Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a demisionat, aseara, din functia de prim-ministru al Romaniei, in urma rezultatului inregistrat de liberali la alegerile parlamentare de duminica trecuta. Am decis sa imi depun mandatul de prim-ministru. Decizia pe care am luat-o are un obiectiv precis. Odata exprimata vointa cetatenilor trebuie demarate negocierile pentru formarea unui nou guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )