Libnet.ro
UNICEF

05:30

Secretarul general al guvernului, Antonel Tanase, demisioneaza din functie la cererea premierului interimar Nicolae Ciuca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Secretarul general al guvernului, Antonel Tanase, demisioneaza din functie la cererea premierului interimar Nicolae Ciuca

Secretarul general al guvernului, Antonel Tanase, a declarat pentru G4media. ro ca va demisiona din functie in cursul zilei de azi. continuă pe Ziarul Bursa

Secretarul General al Guvernului, Antonel Tanase, a demisionat din functie

Antonel Tanase, Secretarul General al Guvernului, si-a prezentat demisia din functie, in cursul zilei de marti. Antonel Tanase a demisionat SGG este o structura cu personalitate.

Demisie noua in Guvern! Secretarul general al Guvernului renunta la functie la cererea premierului interimar

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, demisioneaza din functie, marti, la cererea premierului interimar Nicolae Ciuca, transmite Mediafax.

Cad primele capete de la Guvern dupa demisia lui Orban. Antonel Tanase si-a depus mandatul la cererea lui Ciuca

Alegeri parlamentare 2020. Antonel Tanase, secretarul general al Guvernului, a confirmat ca isi va da demisia din functie ocupata, in conditiile in care i-a fost solicitata de premierul interimar.

Abia instalat in functie, premierul Ciuca l-a schimbat pe secretarul general al Guvernului

Abia instalat in functia de sef interimar al Cabinetului, premierul Ciuca l-a schimbat pe secretarul.

Demisie din AUR - secretarul general al organizatiei de tineret

Secretarul general al Organizatiei de Tineret a AUR, Ariadna Cirligeanu, si-a anuntat demisia: A venit momentul sa ma retrag, pentru a-mi dedica timpul si energia in viata civica pentru romanii din Basarabia, din Nordul Bucovinei, pentru unire, pentru idealul Romaniei Mari.

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie pe Virgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie, marti seara, peVirgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului, potrivitstiripesurse. ro. Tot.

Dragos Condrea, jurist, este noul secretar general al Guvernului

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciuca l-a numit astazi pe Dragos Condrea in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Numirea lui Condrea a fost facuta in urma demisiei lui Antonel Tanase din aceasta functie. Potrivit CV-ului, Condrea a fost director juridic in cadrul SGG, functie pe care a ocupat-o in perioada mai 2009 pana in prezent. Vezi cine este Dragos Condrea.

Ludovic Orban a demisionat din functia de prim-ministru

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca demisioneaza din functie de premier pentru a fi demarate negocierile pentru un nou guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )