Libnet.ro
UNICEF

16:45

Secretarul de stat pentru Armamente, demis de Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Secretarul de stat pentru Armamente, demis de Viorica Dancila

Secretarul de stat, sef al Departamentului Armamente din MApN, Andrei Ignat, a fost demis de premierul Viorica Dancilapentru nereguli serioase, scrie pe blogul sau, jurnalistul Radu Tudor. Mai multe. continuă pe Antena3

Gabriel Les il elibereaza din functie pe secretarul de stat al Departamentului pentru Armamente

Ministrul Apararii, Gabriel Les, l-a eliberat din functie pe Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, dupa ce analiza privind inzestrarea a aratat necesitatea relansarii si reenergizarii managementului, noteaza Mediafax. Propunerea lui Les a primit avizul premierului Viorica Dancila.

DIN CADRUL MAPN: Andrei Ignat, demis de la Departamentul pentru Armamente

Ministrul Apararii, Gabriel Les, l-a eliberat din functie, pe seful Departamentului pentru Armamente din cadrul MApN, Andrei Ignat.

Viorica Dancila: Borza, demis dupa anuntul concedierilor

Premierul Viorica Dancila il va demite luni pe Remus Borza. Consilierul pe probleme economice a anuntat un val de concedieri, dintre colaboratorii Vioricai Dancila. Mai exact, Borza sustinea ca Guvernul.

Cine ar putea fi noul sef al PSD, dupa plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila ar pierde conducerea

Multi se intreaba cin ar putea fi noul sef al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea si in contextul in care Viorica Dancila intentioneaza sa faca un pas in spate de la conducerea partidului. S-ar putea ca propunerile pentru posturile de conducere sa fie surprinzatoare. Cine ar putea fi noul sef al PSD Cu siguranta, [] .

Viorica Dancila are un nou consilier: Un partener de afaceri al unui ofiter NSA, fost reprezentant Circinus Defense, si al unui consultant politic cu experienta in Rusia

Premierul Viorica Dancila si-a numit un nou consilier onorific, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Acesta se numeste Anton Pisaroglu, un personaj necunoscut publicului larg, insa multe conexiuni in afaceri legate de securitate, intelligence si media. Pisaroglu a fost rugbyst de performanta, dupa care a lucrat ca sef de securitate si consilier la firmele lui Frank Timis si Dragos Dobrescu, potrivit Profit. ro. Ulterior, a devenit partenerul lui Alan Blaine Stone, fondator si fost CEO al firmei americane de aparare Circinus Defense LLC, dar si al lui Marshall Comins, un consultant politic cu proiecte in Rusia.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

VIORICA DANCILA: Securitatea cibernetica - prioritate pentru functionarea oricarui sistem guvernamental

Securitatea cibernetica este o prioritate pentru buna functionare a oricarui sistem guvernamental si nu numai, iar intr-o lume tehnologizata, in care atacurile cibernetice sunt intr-o continua schimbare si evolutie, este nevoie de o protectie sporita a datelor, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Guvernul cinsteste memoria eroilor nostri

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj de Ziua Eroilor, precizand ca si-ar dori ca fiecare sa isi indrepte gandurile catre cei care si-au dat viata pentru ca natiunea romana sa ramana puternica si demna, afirmand ca Guvernul cinsteste memoria eroilor romani.

Viorica Dancila il demite pe consilierul Remus Borza, la numai o saptamana de la numire. Declaratiile care au atras decizia

Premierul Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza, pe care l-a numit in urma cu numai o saptamana consilier economic, din cauza declaratiilor sale privind concedieri de bugetari, reducerea numarului de ministere si o noua ordonanta pentru modificarea OUG 114, scriu Antena 3 si Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )