Libnet.ro
UNICEF

00:07

Secretarul-Joker de la MAE. Cine este Bogdan Alexandru Moisii si care sunt legaturile sale cu comunismul? (FOTO)

B1 B1,
Secretarul-Joker de la MAE. Cine este Bogdan Alexandru Moisii si care sunt legaturile sale cu comunismul? (FOTO)

Bogdan Alexandru Moisii, numit de premierul Mihai Tudose luna trecuta in functia de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Externe, s-a remarcat rapid. Nu printr-o bogata activitate profesionala i. continuă pe B1

Dragnea despre incidentul de la ICCJ: Si eu imi puneam intrebari cine este acolo. Nu am chemat SPP-ul, nu am chemat pe nimeni

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat miercuri, la Mioveni, ca nu stie cine sunt persoanele implicate in incidentele produse in urma cu o zi, la iesirea sa de la procesul care a avut loc la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), dar intentioneaza sa afle mai multe lucruri despre ce s-a intamplat acolo, potrivit Agerpres.

Si eu imi puneam intrebari cine este acolo

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat astazi, la Mioveni, ca nu stie cine sunt persoanele implicate in incidentele produse in urma cu o zi, la iesirea sa de la procesul care a avut loc la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), dar intentioneaza sa afle mai multe lucruri despre ce s-a intamplat acolo.

Cine este omul pus de Tudose sa gestioneze aurul si petrolul Romaniei

Gigi Dragomir a fost numit in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose, care a fost publicata, marti, 3 oc.

Cine este adevaratul autor al poeziei Mama, creatie atribuita in mod eronat lui George Cosbuc

Versurile poeziei Mama, care au fost puse pe muzica de catre celebrul compozitor George Enescu, devenind apoi una dintre cele mai indragite romante din perioada interbelica, au fost scrise de.

Descoperire macabra: Cadavru decapitat, gasit in judetul Olt. Cine este victima

O descoperire macabra a spulberat linistea unei localitati din Olt: cadavrul unei persoane, din care lipseste capul, a fost vazut la cativa metri de ultima casa dintr-o localitate din Olt. Un.

Am aflat cine este Mos Fouras (Pere Fouras) din Fort Boyard

Duminica seara a inceput emisiunea Fort Bazard in care echipa formata din Mihaela Radulescu, Sandra Izbasa, Corina Bud, Vlad Logigan si Adi Nartea, se lupta pentru obtinerea unei chei. Rolul.

Cine este principalul suspect in cazul copilului decapitat in Olt. Agresorul, retinut

Intreaga comunitate este socata, dupa ce trupul adolescentului din Olt fost gasit decapitat. Daniel 14 ani) a fost vazut ultima data la o benzinarie din apropiere, unde o camera de supraveghere l-a.

DNA mai da o lovitura: Cine este babanul urmarit penal

Directia Nationala Anticoruptie DNA)mai da o lovitura. Un fost director al unei importante institutii de stat este urmarit penal pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani. Dan-Mihai Toader, f.

RASTURNARE de situatie in cazul ATACULUI ARMAT din SUA. Cine este DE FAPT ATACATORUL. Numar URIAS de MORTI

Principalul suspect in atacul armat din Las Vegas este un american de 64 de ani, pe nume Stephen Paddock,a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, seriful Joe Lombardo. Barbatul a ucis cel.

Cine este ATENTATORUL de la Las Vegas: Detalii INCREDIBILE ale Politiei americane (FOTO)

Politia a oferit primele detalii in legatura cu suspectul vinovat de declansarea focului armat din Las Vegas, soldat cu peste 50 morti si 200 de raniti. Atacatorul se numeste Stephen Paddock, este din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )