Libnet.ro
UNICEF

20:15

Secretele celor mai intunecate cotloane din Castelul Corvinilor. Soarta locurilor interzise, dupa marea restaurare

Adevărul Adevărul,
Secretele celor mai intunecate cotloane din Castelul Corvinilor. Soarta locurilor interzise, dupa marea restaurare

Cel mai vizitat monument al Hunedoarei va deveni mai accesibil, iar secretele unor incaperi misterioase vor putea fi aflate mai usor. continuă pe Adevărul

Detinerile straine de bonduri guvernamentale italiene, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Detinerile de obligatiuni guvernamentale italiene ale investitorilor straini au scazut la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani si jumatate, se arata in raportul de stabilitate financiara publicat ieri de Banca Centrala a Italiei, transmite Reuters, confrom Agerpres.

CEL MAI SLAB RITM DIN ULTIMII 5 ANI: Economia Germaniei a crescut cu 1,5%

Economia Germaniei a crescut cu 1,5% in 2018, cel mai slab ritm din ultimii cinci ani si o incetinire clara fata de anul precedent, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul federal de Statistica Destatis), transmit DPA si Reuters.

Cea mai periculoasa cursa din lume nu se dezminte: Raliul Dakar 2019 a provocat deja zeci de ACCIDENTE in primele 5 zile de la start (VIDEO)

Raliul Dakar, poate cel mai periculos raliu din lume, nu se dezminte nici in acest an. Desi editia din 2019 este cea mai scurta din istorie, cu doar 10 etape in Peru, cursa a provocat deja 87 de abandonuri pe.

Cea mai friguroasa noapte din Bucuresti, n aceasta iarna. S-au nregistrat -15 grade Celsius

In Capitala, meteorologii au inregistrat in noaptea de sambata spre duminica cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, respectiv minus 15 grade Celsius, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, din cauza disputei intre Congres si presedintele Donald Trump, a intrat sambata in a 22-a zi si totodata in istorie: este cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite, transmite Reuters,.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, generat de cererea presedintelui Donald Trump ca membrii Congresului sa aprobe 5. 7 miliarde de dolari pentru finantarea zidului de la granitia cu Mexicul, a intrat in a 22-a zi, fiind cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite si fara perspectiva de a se incheia prea curand, transmite Reuters.

O noua ALERTA emisa de meteorologi! Tara ingropata in VISCOL si ninsoare. Lista celor mai afectate judete

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori si viscol pentru duminica dupa-amiaza si luni, in mai multe judete. Astfel, incepand de duminica, ora 15. 00, precipitatiile vor cuprinde vestul, nord-vestul si ce.

INCENDIU la cel mai mare MALL din Capitala. EVACUARE DE URGENTA (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la mall-ul Baneasa din Capitala. Firma de securitate care activeaza in centrul comercial a reusit sa evacueze cumparatorii si personalul in scurt timp. La fata locului.

PENTAGONUL: China are cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume.

Efectele Ordonantei Guvernului Dancila privind supra-taxarea mediului de afaceri: Importuri masive si cele mai mari preturi din regiune la energie

Guvernul Dancila a fost avertizat ca ordonanta de urgenta privind supra-taxarea mediului de afaceri va avea printre efecte cresterea preturilor la energie electrica. Guvernul nu a tinut cont de aceste avertizari si chiar in pragul sarbatorilor de iarna a aprobat Ordonanta. Acum, pretul energiei pe bursa este cel mai mare din regiune, iar Romania a ajuns importator net de electricitate, dupa ce inainte era exportator. De ce importam? Motivul l-a spus chiar un oficial al Guvernului: Pentru ca pretul energiei este mai mic in alte tari. De ce este mai mic? Pentru ca Executivul a decis sa taxeze peste masura, pe neasteptate, mediul de afaceri. Vezi si cum s-ar putea produce scumpiri in lant in intreaga economie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3392 seconds )