Libnet.ro
UNICEF

20:30

Secretele celui mai batran barbat din lume, dezvaluite: ce mananci si bei sa ajungi la o varsta

Playtech Playtech,
Secretele celui mai batran barbat din lume, dezvaluite: ce mananci si bei sa ajungi la o varsta

Ziua Internationala a Alimentatiei a fost celebrata pe 16 octombrie. Cu aceasta ocazie, am aflat niste statistici interesante, inclusiv detalii legate de cel mai batran om din lume. La ora actuala, cel mai longeviv barbat din lume are 114 ani. S-a nascut pe 15 octombrie 1905, iar numele sau este Gustav Gernetg. Printre secretele varstei . continuă pe Playtech

Cel mai batran barbat din lume cu sindromul Down, aniversat: cati ani a implinit

Datorita avansurilor stiintifice, oamenii cu sindromul Down au o sansa mai mare in 2019 la o viata lunga si normala. Pana in urma cu cateva decenii, acestia nu traiau foarte.

Ziua Internationala a Alimentatiei. Cel mai longeviv barbat din lume: Toata viata am mancat bine, niciodata diete, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori

Toata viata mea am trait frumos, am mancat bine, dar niciodata diete, mereu unt, niciodata margarina, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori, povesteste Gustav Gernetg, in varsta de 114 ani, cel mai longeviv barbat din lume in acest moment nascut pe 15 octombrie 1905). Romania, alaturi de statele europene, dar si de tari de pe alte continente, a sarbatorit, pe 16 octombrie, Ziua Internationala a Alimentatiei.

Germania: Cel mai batran lenes din lume a intrat in Cartea Recordurilor (GALERIE FOTO)

Paula, cel mai varstnic lenes din lume, un exemplar de sex feminin care leneveste de 50 de ani la o gradina zoologica din Germania, detine un record in Guinness Book of Records.

Lionel Messi ii raspunde lui Cristiano Ronaldo: Eu nu am simtit niciodata nevoia sa plec de la Barcelona, cel mai bun club din lume

Lionel Messi 32 de ani), castigator pentru a sasea oara al trofeului Gheata de Aur, a vorbit intr-un interviu despre viitorul sau in fotbal, raspunzandu-i astfel marelui rival Cristiano Ronaldo, care l-a invitat adesea sa paraseasca zona de confort de la Barcelona. Argentinianul a afirmat ca, spre deosebire de Ronaldo, care s-a despartit dupa noua ani de Real Madrid, el nu a simtit niciodata nevoia de a pleca de la FC Barcelona, cel mai bun club din lume.

VIDEO Cele mai rapide furnici din lume, descoperite in Sahara

Dunele de nisip din nordul Saharei sunt caminul celor mai rapide furnici din lume, potrivit cercetatorilor, care le-au cronometrat in timp ce acestea cautau hrana in mijlocul canicular al zilei, scrie The Guardian.

Un numar alarmant de mare de copii din lume prezinta semne de malnutritie (Raport ONU)

La nivel global, cel putin unul din trei copii sub varsta de 5 ani sunt malnutriti sau nu se dezvolta normal, a dezvaluit UNICEF marti, prin intermediul celui mai comprehensiv raport privind copiii, alimentatia si nutritia, din ultimii 20 de ani, scrie UN News.

FOTO Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume din 2019: cine e micuta in varsta de sase ani

O fetita in varsta de sase ani, model originar din Rusia, a devenit cea mai frumoasa din lume. Micuta are peste 22,000 de fani pe Instagram.

Cel mai puternic telefon de gaming din lume este de acum disponibil in Romania

ROG Phone II este primul telefon din lume ce utilizeaza platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus tactata pana la 2,96GHz cu grafica Adreno 640.

Bosch - printre cei mai doriti angajatori din Romania

Bosch este unul dintre cei mai doriti angajatori din Romania, conform unui studiu realizat de o companie specializata in solutii de recrutare si brand de angajator. Bosch ocupa locul sase la nivel national in topul celor mai doriti angajatori, realizat de Catalyst Solutions in 2019, in crestere cu 19 pozitii fata de anul 2015 si cu patru pozitii fata de anul trecut. Conform studiului, compania este prima optiune pentru inginerii din Cluj si a doua optiune pentru candidatii cu profil tehnic din Transilvania. De asemenea, Bosch ocupa locul al doilea in preferintele candidatilor vorbitori de limbi straine din zona de vest a tarii.

Indicii ROBOR scad si ating noi minime. ROBOR la trei luni este la cel mai mic nivel din ultimele 10 luni

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,03%, cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent, potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )