Libnet.ro
UNICEF

07:30

Secretele sordide pe care le ascund interlopii din Braila care au rapit de pe strada si au violat o fata de 10 ani

Adevărul Adevărul,
Secretele sordide pe care le ascund interlopii din Braila care au rapit de pe strada si au violat o fata de 10 ani

Cei doi violatori care au rapit de pe strada o fata de 10 ani, au batut-o si abandonat-o in strada, au 20, respectiv 30 de ani. Ambii au legaturi cu lumea interlopa. Indivizii au fost prinsi la doar cateva ore dupa ce medicii au constatat violul. continuă pe Adevărul

Drama unei fetite de 10 ani din Braila: violata de doi barbati si trimisa acasa

Nu a durat mult pana a ajuns la spital o fetita de 10 ani din Braila, impreuna cu mama sa. Aceasta fusese violata de doi barbati, conform primelor etape ale investigatiei. Imaginea Brailei nu se va spala prea curand dupa experinta traumatizanta a unei fetite de 10 ani. Aceasta a fost ademenita de doi barbati .

INCIDENT LA O SECTIE DE VOT DIN BRAILA Presedintele sectiei, BEAT la urne

Incident la o sectie de votare din Braila. Presedintele sectiei a fost inlocuit deoarece era baut. El a fost inlocuit, iar procesul electoral nu a fost perturbat, potrivit newsweek. Incidentul s-a petrecut.

Mare atentie, in postul Craciunului! Motivul pentru care un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital

Medicii avertizeaza populatia sa aiba mare grija ce consuma in postul Craciunului. O atentie deosebita trebuie acordata carnii de peste si produselor din peste, care daca nu sunt gatite cum trebuie pot fi fatale pentru cei care le consuma. Un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital dupa ce a mancat o conserva .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )