Libnet.ro
UNICEF

21:00

Secretul celei mai bune salate de boeuf. Ce trebuie sa faci, de fapt, dupa ce se fierb legumele

Playtech Playtech,
Secretul celei mai bune salate de boeuf. Ce trebuie sa faci, de fapt, dupa ce se fierb legumele

Reteta originala a salatei de boeuf a fost preparata pentru prima data in 1860 de Lucien Olivier. Ea a fost pastrata secreta si s-a pierdut in 1905, cand restaurantul unde bucatarul belgian lucra si-a inchis portile. Se cunoaste doar ca lista de ingrediente cuprindea delicatese scumpe, carne de vanat, raci si mazare. Astazi, se face . continuă pe Playtech

Secretul celui mai bun mujdei de usturoi. Asa se prepara corect, de fapt, si il poti tine mai mult in frigider

Se stie ca usturoiul stimuleaza buna functionare a sistemului imunitar si apara organismul de infectii. De altfel, francezii si spaniolii il combina cu ulei de masline si cu galbenus de ou, grecii il adauga in iaurt cu castraveti, iar romanii il piseaza si il amesteca cu ulei si apa, transformandu-l in mujdei. Iata cum se .

A murit John le Carre: celebrul autor, responsabil de cele mai bune filme cu spioni

Responsabil de Tinker Tailer Soldier Spy, The Tailor of Panama sau The Constant Gardener,John le Carre si-a pierdut viata din cauza unei pneuomonii. Avea 89 de ani. Cu mare tristete trebuie.

Sony WH-1000 XM4: Cum imbunatatesti una dintre cele mai bune perechi de casti din piata (TECH REVIEW)

Am fost un mare fan al lui Sony WH-1000 XM3, o pereche de casti care mi s-a parut si mi se pare in continuare) extraordinara, care puncta la toate capitolele - calitate audio, constructie, functii. in ultimele saptamani am testat insa succesorul, Sony WH-1000 XM4, iar rezultatele pot fi vazute mai jos.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )